Business coach Patrick van Gils

Wil jij meer klanten en groei van jouw business?

Meer klanten krijgen

Heb jij te weinig klanten? 

Groeit je omzet niet hard genoeg?

Wil je je bedrijf steviger op de kaart zetten? Meer klanten? Meer verdienen? Met meer vrijheid? Als je blijft doen wat je altijd deed, dan krijg je wat je kreeg. Dan blijf je in de cirkel ronddraaien en breek jij, jouw bedrijf, je plan of je idee niet verder door. Soms ontbreekt gewoon de kennis en mindset bij mensen om dat te laten gebeuren... Alleen als jij de keuze maakt om zelf te groeien en jezelf te verrijken met nieuwe know-how, inzichten en vaardigheden, zul je in staat zijn om een business doorbraak te maken en te groeien in klanten en inkomsten.

Hoe versnel jij je klantengroei 

en vergroot je je naamsbekendheid?

Voor veel ondernemers is dat best een dilemma. Want waar begin je in hemelsnaam als je de klantengroei van jouw bedrijf wilt versnellen? En hoe pak je het aan om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten? En aan alleen een bekendere naam heb je niets... En hoe zit het met jouw eigen zichtbaarheid? Durf jij jezelf te laten zien en horen? Of houd je soms te klein en blijf je te vaak met het hoofd onder het maaiveld? Herken jij je in een of meerdere van onderstaande punten?

Ik heb weinig klanten

Ervaar je onrust omdat je te beperkt af en toe een nieuwe klant binnenhaalt?

Wat is een goede prijs

Zijn jouw prijzen te laag om goed van te kunnen leven?

Vergroot je naamsbekendheid

Zijn er te weinig mensen die jou, jouw bedrijf en jouw meerwaarde kennen?

Pitch trainingen

Heeft jouw klant niet echt scherp waar jij voor staat?

Verkoop je verhaal

Heb jij een vaag verhaal waar anderen nauwelijks op reageren en kopen?

Cursus zelfvertrouwen

Voel je je onzeker voor afwijzing bij acquisitie, netwerkbijeenkomsten en verkoopgesprekken?

“In het Business-coachingsprogramma heeft Patrick van Gils mij o.a. geleerd hoe ik steviger in mijn schoenen kan staan en hoe ik in ieder contact klanten of verwijzers naar nieuwe klanten kan creëren"

Ervaringen patrick van gils

Jeannette Vaessen - Rebalancing Limburg - Ondernemer

“Patrick heeft de passie om mensen beter te maken in hun marketing en communicatie. Een van de belangrijkste beslissingen die ik dankzij Patrick tijdens het BusinessCoachingsprogramma heb genomen is het kiezen voor een in eerste instantie lokale aanpak in plaats van landelijk of regionaal"

Review Patrick van Gils

Peter Verstraaten – Pic2Me – Ondernemer:

“Mijn grote angst voor marketing is nu weg, Marketing was voor mij een onduidelijke wereld, ik had  het idee dat ik voor een schakelbord sta en geen idee aan welk knopje ik moet draaien om een klant te kunnen overtuigen dat mijn product een goede oplossing is voor haar/zijn probleem. Patrick weet marketing heel eenvoudig te maken"

Recensies Patrick van Gils

Marian Bosma – DiabetesVrijLeven - Ondernemer

In het TOP BusinessCoachingsprogramma leer en ontdek jij:


  • Hoe jij met meer zelfvertrouwen jezelf en bedrijf scherper positioneert, waar jouw bedrijf voor staat en hoe je daardoor sneller meer klanten aantrekt.
  • Hoe je een winnend marketingplan maakt dat ‘magnetische’ aantrekkingskracht heeft en zorgt voor een continue klantenstroom
  • Hoe jij uit ieder contactmoment, met een ‘onweerstaanbare’ persoonlijke pitch, presentatie en performance meer nieuwe klanten & opdrachten haalt, op een authentieke wijze die helemaal past bij jou.
Overtuigend spreken

Ik help veel ondernemers (ZZP-ers, Start ups, Scale ups, MKB-ers) die hun bedrijf steviger op de kaart willen zetten en willen groeien in klanten en in inkomsten. Hieronder een greep uit de bedrijven die ik heb geholpen in het vergroten van hun naamsbekendheid, zichtbaarheid en klantengroei. Daar kun jij ook van profiteren voor jouw groei!

Interview met Patrick over de groei van zijn eigen bedrijf


Wat voor resultaten kun jij behalen met BusinessCoaching?

Je zet met dit compacte BusinessCoachingsprogramma de stap naar het zo vlijmscherp positioneren van jouw bedrijf dat jouw klanten en potentiële klanten exact weten waar jij en ook je bedrijf voor staat! In concrete, beproefde stappen, die ik zelf jarenlang heb toegepast bij de superbekende succesvolle bedrijven met héél veel klanten, leer en ontdek je hoe ook jij de zichtbaarheid van jezelf en de naamsbekendheid van jouw bedrijf verder kunt vergroten. Deze stappen hebben ook mijn eigen bedrijf een enorme klanten- en inkomstengroei opgeleverd. Je leert de verschilmakende inzichten en geheimen hoe je veel nieuwe potentiële klanten kunt bereiken en overtuigen en hoe je er waardevolle klanten van maakt.

Jezelf positioneren

Een vlijmscherpe positionering

Zodat iedereen begrijpt waar jij voor staat!

Creëer meer klanten

Een continue klantenstroom

De nieuwe klanten komen spontaan op je af!

Naamsbekendheid vergroten

Hogere naamsbekendheid

Als veel mensen je kennen, verkoop je meer!

Maak je bedrijf zichtbaar

Meer zichtbaarheid

Als jij je laat zien, trek je klanten aan!

Spreken in het openbaar

Een superaantrekkelijke kernboodschap

Kort en krachtig overtuigt de ander!

Marketingplan maken

Een winnend marketingplan

This area can be filled with content!
Klanten netwerk vergroten

Meer klanten uit je netwerk

Je ‘hulpverkopers’ brengen jouw de klanten aan!

Cursus zelfvertrouwen

Meer zelfvertrouwen in verkoopgesprekken

Je weet hoe je in ieder gesprek moet verkopen!

cursus presenteren

Acquireren op jouw eigen wijze

Je hebt een warm gevoel bij koude acquisitie!

Dit zeggen anderen


Business coach Patrick van gils

Klaar voor start?

In het TOP BusinessCoachingsprogramma ontwikkelen we samen een praktische aanpak, toegespitst op jou, jouw bedrijf, jouw product en jouw markt om met een grotere naamsbekendheid en meer zichtbaarheid meer nieuwe klanten te vinden, te binden en te groeien

 

  • Coaching volledig toegespitst op jouw behoeften
  • Meer dan 100 professionals gingen je voor
  • Startmoment en duur aangepast op jouw wensen
  • Je profiteert van mijn marketing- & business knowhow uit de allersterkste groeibedrijven.
  • Je leert hoe je, net als ik, een succesvol eigen bedrijf opbouwt
Ik bied je een vrijblijvend, gratis en superwaardevol gesprek’ aan. Dan bellen we en ervaar jij hoe dit TOP Coachingsprogramma jou kan gaan helpen in het realiseren van jouw doelen en groeiplannen.