Een klant snel overtuigen voor jou te kiezen
is best lastig...

Ben jij langdradig, onduidelijk of saai als je iets vertelt? Hoe fijn is het als jij kort, krachtig en overtuigend kunt vertellen wie jij bent en waar jij voor staat? In 1 woord. In 1 zin. In 1 minuut. Glashelder.

 Een glasheldere & krachtige salespitch.In minder dan 1 uur!

Programma spreek je rijk

De online Elevator Pitch training bevat de volgende onderdelen:

 • praktische videolesssen: ik leg je stap-voor-stap uit hoe jij het kunt zeggen
 • waardevolle werkbladen: een praktische manier om stap-voor-stap tot jouw nieuwe elevator salespitch en jouw eigen verhaal te komen
 • handig beeldboek: de slides kun je terugkijken en van jinzichten en ideeen voorzien
 • to-the-point tekstboek: op je gemak kun je de technieken en krachtige woorden nog eens rustig na lezen
 • salespitch inspiratie-demo's: pitchvoorbeelden van anderen, mensen zoals jij, die je kunt zien, lezen en kunt horen. Iedere pitch-demo wordt voorzien van Patrick's persoonlijke feedback met 'tops en tips'. 

Jouw resultaat na deze Elevator Pitch training

 • Je staat steviger in je schoenen. Weg met die onzekerheid!
 • Je heb een helder verhaal paraat. Je staat nooit meer met je mond vol tanden!
 • Je ervaart dat je de ander direct overtuigt. Gewoon zonder twijfel!
 • Je boodschap blijft hangen. Jij wordt nooit meer vergeten!
 • Je kunt de ander echt enthousiasmeren. En hebt nooit meer een saai verhaal!
 • Je woorden stromen vloeiend uit je mond. Zonder haperen, stotteren en "uhhh"...!
 • Je overtuigt sneller meer klanten of nieuwe relaties.  Weg met die klanten-schaarste!

Direct starten

In je eigen tijd en op je eigen tempo.

Beproefde pitchformule

Uit te breiden met Patrick´s persoonlijke coaching

Elevator Pitch in minder dan 1 uur

Een krachtige, overtuigende salespitch in 'n handomdraai

Terug te kijken zo vaak je wilt

vanaf je desktop, laptop, tablet of mobiel. Hoe fijn!?
Business coach Patrick van Gils

Patrick van Gils.

De # 1 pitch- & presentatie-expert.

Herken jij dit?

Ik zie hoeveel mensen het lastig vinden om zichzelf, hun bedrijf of hun product, project of idee aan anderen te 'verkopen', ik zie hoe ongemakkelijk ze zich daarbij voelen, hoe onzeker ze zijn over wat ze zeggen en over hoe ze overkomen...Dat kan ook anders, weet ik! Ik heb presenteren, profileren en mezelf 'verkopen' ook altijd best spannend en lastig gevonden. Die schroom, schaamte en spanning ligt gelukkig ver achter mij; ook al is er nog altijd die gezonde dosis spanning. Dat is ook goed. Ik ervaar nu dagelijks hoe rijk ik me voel als je vanuit meer zelfvertrouwen en gemak jezelf en je aanbod kunt 'pitchen, verkopen, profileren, vertellen en presenteren, hoeveel mensen jij kunt ver-”rijk”-en en kunt aantrekken met jouw kennis, talenten en kwaliteiten. En hoe je daar ook je inkomen goed mee kunt verdienen. De ander overtuigen om voor jou te kiezen.  Dat kun jij ook!


Helder. Duidelijk. Overtuigend. "Mijn pitch-schatkist zit bomvol waarde voor jou!"

Ik heb meer dan 20 jaar in de "Champions League" van marketingcommunicatie in het bedrijfsleven gewerkt. Bij Makro. Bij Studio 100. Bij McDonald’s Nederland. Stuk voor stuk sterke, zichtbare en succesvolle A-merken. Ik  was woordvoerder en campagnemaker. En in die rol heb ik altijd korte, krachtige kerbboodschappen moeten ontwikkelen. Helder. Duidelijk. Overtuigend. Om miljoenen klanten in beweging te krijgen. Met  een commercial of met een salespitch. Naar de medewerkers of naar de media. Mijn 10.000 experturen, op het hoogste podium, heb ik daar opgebouwd in kort, krachtig en overtuigend communiceren.

Ik heb de afgelopen jaren duizenden mensen geholpen met mijn beproefde 6 stappenformule, die ook in boekvorm voor de young professional is uitgegeven, en waarmee jij jezelf in 1 woord, 1 zin en in 1 minuut superovertuigend kunt neerzetten. 

Extra optie
Patrick´s Persoonlijke PITCH-COACHING
Persoonlijke feedback & coaching op jouw pitch door Patrick van Gils;

"de pitchkoning van Nederland"

Toch lekker als je op de door jou uitgewerkte pitch, na het volgen van de Elevator Pitch training, persoonlijke feedback krijgt op je verhaal, je woorden en je zinnen van de meester zelf? En nog lekkerder om je pitch dan ook even een paar keer te kunnen oefenen en echt live te kunnen pitchen. Met superwaardevolle persoonlijke feedback en tips van Patrick zelf;  in een online sessie van ongeveer 45 minuten. Daarmee vergroot je jouw impact en invloed in de dagelijkse praktijk. Dat is de extra optie die je kunt kiezen! De Elevator Pitch training + EXTRA Persoonlijke Coaching door Patrick


Die kans laat je toch niet lopen? 

Profiteer van Patrick's 10.000 uur pitch- & presentatie-ervaring. Bij de meest succesvolle bedrijven van Nederland.  Inmiddels heeft hij meer dan 25.000 mensen geholpen met hun pitch hun kennis overtuigend te kunnen overbrengen. Zodat zij niet alleen steviger in hun schoenen staan, maar ook vanuit meer zelfvertrouwen, de ander of hun publiek sneller kunnen overtuigen. Hoe fijn? Meer zelfvertrouwen. Meer overtuigingskracht. Meer impact

Welke kies jij?

                                

ACTIEPRIJS:

3 videolessen
2 werkbladen
1 beeldboek
1 tekstboek
4 inspiratie-pitchdemo's
1-1 Pitch-sessie live met Patrick

Je pitch oefenen met Patrick

Superwaardevolle 1-1 tips & tricks

pitch-TRAINING 

€ 97,- ex btw
+ EXTRA COACHING

€ 197,- ex btw
Wat anderen hebben ervaren...

Een overwinning!

"Ik heb met mijn laatste pitch een grote stap gezet en een overwinning gemaakt. Ik kreeg hele goede reacties! Je hebt mij ontzettend goed geadviseerd en begeleid. Heel veel dank!"

Ervaringen spreek je rijk programma
Anton
Mega-veel waardevolle tips!

"Ik ben super-enthousiast over de online-training. Ik ben er eens lekker voor gaan zitten en haalde er mega veel tips uit!  Jouw tips hielpen mij met een overtuigende pitch en presentatie. Dank je wel!"

recensies spreek je rijk programma
Karin

2 nieuwe klanten op 1 dag was me nog niet eerder gelukt!

"Even een terugkoppeling na de training van vorig week. Ik ben bij 2 bedrijven binnengelopen en heb mijn nieuwe pitch gehouden. Ik doe dit nu 22 jaar maar op 1 dag 2 nieuwe klanten binnenhalen was me niet eerder gelukt. Wilde je dit niet onthouden. Nogmaals dank voor je training!"

Reviews spreek je rijk programma
Dennis

In  2 zinnen kun ik nu meer vertellen dan ik dacht!

"Patrick heb ik leren kennen via zijn KlantenMotor-masterclass. Die dag was zo inspirerend dat ik het jaarprogramma Spreek je Rijk ben gaan volgen. Patrick begrijpt hoe kort & krachtig te pitchen. Met de juiste woordkeuze kun je in 2 zinnen meer vertellen dan je denkt. Hij wordt niet voor niets de "Koning van de Pitch" genoemd. Patrick heb ik leren kennen als een sociaal, klantgericht, gedreven en enthousiaste marketing-deskundige die tot in detail de essentie van communicatie begrijpt. Dank je wel Patrick voor het delen van jouw kennis!"

Ervaringen patrick van gils
Jesca

Wil jij de ander ook in 1 woord, 1 zin of 1 minuut overtuigen? 

Veelgestelde vragen

Kan ik  zelf een Elevator SalesPitch uitwerken?

Ja! Meer dan 25.000 mensen hebben Patrick's beproefde 6 stappen doe-het-zelf-formule toegepast. Het heeft hen geholpen in effectievere en authentieke presentatie en pitch over zichzelf, hun product, hun project of hun idee.


Op iedere plek en in iedere situatie vertel je toch een ander verhaal?

Dat klopt. Dit is ook de Elevator Pitch; de moeder aller pitches. Eigenlijk jouw basis-pitch. In vervolgprogramma's van Patrick kun jij alle, meer dan 20 soorten pitch-situaties en varianten leren en situaties leren. Start met de basis. Die geeft jou dagelijks profijt.


Ik weet niet welke keuze ik moet maken. De ELEVATOR PITCH TRAINING of die met de EXTRA PERSOONLIJKE COACHING

Wordt bewust wat jij nu echt nodig hebt. Ik heb ervaren dat mensen niet alleen hun verhaal kort, krachtig en helder op papier willen krijgen. De meeste mensen hebben  behoefte aan persoonlijke feedback van mij, als salespitch-professional,  op hun woorden en zinnen. Daarnaast willen ze het ook altijd even met Patrick oefenen en daar feedback met tips en tops op krijgen; daarom kiezen veel mensen voor de EXTRA Persoonlijke Coaching. 


Zijn de kosten aftrekbaar?

Voor ondernemers zijn zowel deze kleine investering zelf als de btw aftrekbaar. Er zijn trouwens maar twee zaken waardevast in de wereld. Huizen en jijzelf. Al het andere fluctueert in waarde. In wie kun je beter investeren dan in jezelf


Hoe werkt het als ik me nu aanmeld?

Als jij Elevator Pitchtraining nu bestelt, ga je naar de betaalpagina. Daar reken je af. Je ontvangt direct daarna per e-mail de factuur. Ook ontvang je een e-mail de link naar de Elevator Pitch-training. Daar heb je in direct toegang tot alle onderdelen van de training. Wel zo prettig; dan hoef je niet te wachten en bepaal je je eigen tempo. Als je de Persoonlijke Coaching door Patrick er nu bij bestelt (de voordeligste optie!) geef jij zelf aan wanneer voor jou het beste moment is om het samen door te nemen. Jij bepaalt.