Patrick van Gils
Dé #1 in kort & krachtig Pitchen, ontspannen Presenteren en onderscheidend Profileren

Vertel overtuigend jouw verhaal en presenteer jezelf met meer impact! LIVE & ONLINE.

25

jaar pitch- & presentatie-ervaring

1000+

tevreden klanten 

37.000

mensen op podium geinspireerd

Meer klanten genereren

KlantenMotor-masterclass - 

4 of 5 november 2022

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2022 vindt de 8e editie van de KlantenMotor-masterclass plaats. Deze eendaagse inspiratiedag voor meer Zichtbaarheid, vanuit jouw Personal Branding naar meer Klanten! Je kunt kiezen uit een van deze 2 data. Je leert in 1 dag alle geheimen hoe je jouw naamsbekendheid vergroot en meer klanten overtuigt vanuit jouw unieke merk. Met meer zelfvertrouwen naar meer impact en meer inkomsten. Leer in 1 dag wat ik in meer dan 20 jaar leerde als marketing- & communicatie-topman bij succesvolle bedrijven als McDonald's, Studio 100 & Makro. Ik pas die strategieen en geheimen dagelijks en al meer dan 7,5 jaar toe op mijn eigen bedrijf en ging daardoor sneller groeien en bloeien dan vele zelfstandig ondernemers! Heel veel klanten en succes waren het gevolg. Dat kun jij ook leren! Tot en met 30 september profiteer jij van early bird- vroegboek-korting! Claim nu je plek.

Yes, mijn 1e echte boek 'EFFECTIEF pitchen en presenteren' ligt voor jou klaar!

Hoe pak je, altijd en overal, overtuigend jouw podium?

Leren presenteren

SPREEK JE RIJK jaarprogramma -
start juni 2022

Hoe overtuigend spreek jij? Hoe gemakkelijk verkoop jij jezelf en je producten? Vind jij spreken in het openbaar best lastig? Wil jij kort en krachtig leren pitchen, overtuigend leren presenteren en authentiek leren profileren? Wil je jouw comfortzone best wat verder vergroten? Altijd en overal. En op een ontspannen wijze, de beste versie van jezelf kunnen neerzetten? Jezelf en je bedrijf met gemak kunnen verkopen? Het Spreek je Rijk-jaarprogramma is een unieke ervaring. Een persoonlijke ver'rijk'ing. In een compacte groep en een veilige omgeving word je een jaar persoonlijk begeleid naar jouw top. Je leert de 'BIG 5' van het spreken in het openbaar: Pitchen, Presenteren, Acquireren, Netwerken en jezelf Verkopen. Het resultaat: een persoonlijke groei en persoonlijke transformatie die je niet voor mogelijk houdt! Je benut jouw volle potentieel. Start volgende groep: juni 2022. Plaats voor slechts max. 15 deelnemers.  Meld je nu direct aan en claim je plek.

Zelfvertrouwen vergroten

PITCH-TRAINING - direct starten!
Een overtuigende salespitch in 1 uur.

Met een krachige pitch, elevator pitch of salespitch sta jij steviger in je schoenen en weet je hoe je vanuit jouw persoonlijke kracht, kort en krachtig kunt vertellen wie jij bent en waar jij voor staat. In iedere voorkomende situatie! Bijvoorbeeld op een netwerk, bij een vergadering, bij je acquisitie- & verkoopgesprekken, bij een sollicitatiegesprek, bij een interne of externe online-meeting. Hoe fijn is dat? Met meer zelfvertrouwen, vergroot jij jouw impact en realiseer jij het gewenste resultaat. Maak zelf een onvergetelijke Elevator Pitch in minder dan een uur. Na aanmelding kun jij direct starten. Leer ook kort en krachtig  pitchen, presenteren en profileren van 'de pitchkoning van Nederland': Patrick van Gils

DOWNLOAD NU MIJN GRATIS PITCH E-BOOK
en voorkom dat je deze 27 waardevolle impact-tips misloopt!

Het gratis e-book 'Jouw magic pitch' staat bomvol tips en mindsets voor korter, krachtiger & overtuigender pitchen en presenteren. Met handig format om jouw nieuwe 1 minuut pitch in uit te kunnen werken. Wist je dat je met een overtuigende pitch bereikt dat wat jij graag wilt bereiken!? Vanuit meer zelfvertrouwen maak je meer impact en vergroot je jouw resultaten. Vraag jouw PITCH e-book hier nu aan. Je ontvangt 'm direct. Gratis en vrijblijvend uiteraard. Dat laat je toch niet lopen?

Cursus presenteren

Personal Branding & Zichtbaarheid-training
Verkoop jezelf en je bedrijf! 

met BONUS-ticket Live-dag

In 7 praktische stappen, met 7 waardevolle online-videotrainingen, zet jij de stap naar meer zelfvertrouwen en naar meer zichtbaarheid. Vanuit jouw unieke branding en merk.  Met direct toepasbare videotrainingen en praktische inspiratieboeken. Honderden deelnemers gingen je voor. Nu tijdelijk met een gratis BONUS-ticket voor de Live-dag op 4 of 5 november.

Ik help jou, je bedrijf of  jouw bijeenkomst naar meer succes

Ik zoek een spreker

TOP-Spreker

Binnenkort een bijeenkomst? Zoek je een TOP-spreker? Iemand die de bijeenkomst naar een hoger niveau tilt en waar iedere aanwezige direct veel aan heeft?

Teamontwikkeling

TOP-Trainer

Wil je een pitch-, presentatie- of Ambassadeurstraining voor jouw collega's of medewerkers? In jouw bedrijf? Gegeven door een TOP-trainer die de mensen echt inspireert?
Presentatie trainingen

TOP-Coach

Wil jij snel stappen maken met een krachtige pitch, ene overtuigende presentatie? Vind je het fijn om persoonlijk daarin te worden begeleid met de volle aandacht voor jou?

Spreken in het openbaar

Iedereen kan zijn eigen 
verhaal verkopen. 

Ik kan het. Dus jij ook!

Vroeger was ik best onzeker en verlegen; daarnaast stond bescheidenheid bij ons thuis hoog in het vaandel. Nou niet bepaald de combinatie om een passie en professie voor pitchen en presenteren te hebben. Of juist toch wel..? Patrick van Gils; de #1 in het bedrijfsleven in succesvol pitchen, overtuigend presenteren, profileren en verbeteren van klantcontact. Als ik het kan... dan kan jij het ook!
Presenteren met zelfvertrouwen

Inspiratie!

Patrick staat voor inspiratie. Jij raakt gegerandeerd geïnspireerd

Interactief presenteren

Interactie!

Patrick staat voor interactie. Dat vergroot jouw waardebeleving

Zelfvertrouwen met presenteren

Inzichten!

Patrick creëert heldere en direct toepasbare inzichten voor jou

Overtuigend spreken

Ideeen!

Patrick staat voor praktische en waardevolle ideeen voor jou

Verkoop je verhaal

Inhoud!

Patrick staat voor veel kennis van zake. En hij begrijpt jou echt.

Investeren in je team

Investering!

Patrick's sessies zijn voor jou een investering met direct rendement

Patrick van Gils. 

TOP-spreker.

TOP-trainer.

TOP-coach.

Patrick is spreker, trainer en coach, met een achtergrond als marketingcommunicatie-topman bij sterke A-merken waaronder McDonald's Nederland. Zijn specialiteit is live-communicatie. Spreken in het openbaar dus. Veel mensen vertellen langdradig, onduidelijk en saai. Dat kan ook anders. Patrick is pitch-expert en presentatiedeskundige. De nummer 1 in het Nederlandse bedrijfsleven. Volgens velen "de pitchkoning van Nederland". 

Patrick van Gils =

 Ambassadeur Fun Foundation

De FUN Foundation (Football Unlimited Netherlands) heeft als missie om de leefomstandigheden van de kansarme kinderen in het Gambiaanse dorp Aljamdu te verbeteren op het gebied van Educatie, Gezondheid en Sport. Zij willen dit realiseren door een basisschool met keuken en een waterput met zonnepanelen installatie te bouwen. Zo willen zij de jeugd in een van de armste regio’s in Gambia een toekomst en plezier geven. Sinds kort ben ik trots ambassadeur van deze mooie stichting.

Even overleggen over wat ik voor jou, voor jouw bedrijf of bijeenkomst kan betekenen? 

Patrick is veelgevraagd spreker, trainer en coach. Live op locatie of online. Voor vele ondernemers, bedrijven en profit- & non-profit-organisaties: 

Mac donalds
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Google
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Kamer van koophandel
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Makro
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
MKB
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
Qredits
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.