Teamtraining presenteren & pitchen

Succesvol pitchen en presenteren?

Ik leer het jou en je collega’s.

Hoe overtuigend breng jij jezelf, je team en je bedrijf over de bühne?

Hoe profileer jij jezelf? Hoe doen jouw collega’s dit? En hoe profileren jullie je product en diensten? Bijvoorbeeld naar klanten, naar nieuwe klanten en ook intern naar andere collega’s of andere afdelingen? Wat zijn de unieke en onderscheidende kwaliteiten van jezelf en jouw team-collega’s? En wat is de toegevoegde waarde van jullie team? En hoe dragen jullie dat uit? Hoe kun je jezelf, jullie plannen en voorstellen overtuigender voor het voetlicht brengen? De meeste professionals vinden dat knap lastig. En wat naar buiten wordt verteld, loopt vaak erg uiteen en is vaak ook niet altijd even duidelijk en overtuigend. Dat kan ook anders...! 

Wat zijn de veelgemaakte pitch- & presentatiefouten bij teams?

"Wat doen jullie eigenlijk?”. Een veelgestelde vraag. Op een netwerk. Op een feestje. In een klantgesprek. Of aan de telefoon. Veel mensen staan dan toch vaak met hun mond vol tanden. Wat zeg je dan? Het lukt ze niet om in een paar korte en krachtige zinnen met hun pitch een overtuigende en onuitwisbare indruk op de ander te maken. Zo verspelen ze, zonder dat ze hier bewust van zijn, aan de lopende band veel kostbare kansen en verliezen ze klanten. En jij? En jouw collega’s? 

Hoe kort, krachtig, eenduidig en overtuigend is de pitch van het team over jullie bedrijf?

Presentatie training voor team

Wollig verhaal

We hebben als team geen heldere eenduidige boodschap

Team presentatie

Geen herkenbare lijn

We weten van elkaar niet eens wat we vertellen

Netwerk vergroten

Onbenutte contacten

We hebben allen veel contacten naar de buitenwereld

Overtuigend spreken als team

Overtuigingskracht

We zetten onze afdeling niet overtuigend op de kaart

Zelfvertrouwen training voor team

Met mond vol tanden

We hebben als team geen korte & krachtige pitch paraat

Communicatie training voor team

Slechte communicatie

we benutten elkaars kwaliteiten en talenten onvoldoende

In de teamtraining Succesvol pitchen & presenteren leren jij en je collega’s:

  • hoe je met een helder, inspirerend en authentiek verhaal over jezelf, je bedrijf, je team, je afdeling of je plan een onweerstaanbare pitch & presentatie geeft die klanten, nieuwe klanten en overtuigt en aantrekt
  • hoe je kernachtig, vanuit jouw authenticiteit en persoonlijke kracht, een overtuigende bedrijfspitch, bedrijfspresentatie en podium-performance geeft
  • hoe je met concrete nieuwe pitch- & presentatievaardigheden in staat bent om jouw verhaal, in verschillende lengtes, van ultrakort tot lang, altijd en overal, pakkend en met meer resultaat en impact te vertellen.
  • hoe je, op je eigen wijze, het visitekaartje bent van je bedrijf en een onuitwisbare indruk op een ander maakt

Wat eerdere deelnemers hebben ervaren

“Als iemand weet hoe je moet pitchen en presenteren, dan is het Patrick van Gils. Maar hoe doe je dat als je de Koningin der Nederlanden voor je hebt? Nou, gewoon op z’n Patricks: vóór de groep, met de bekende houten kist en mét humor. Mét inhoud en vol enthousiasme”

Ervaringen patrick van Gils

Charlotte van Ommen van Guijlik – Directeur Cenergy

“Patrick is de pitchkoning van Nederland!”

reviews patrick van Gils

Jelle Bartels – Eigenaar Next Step Factory

“Allereerst nogmaals mijn dank voor je professionele en enthousiaste aanpak van het trainings-traject met ons. We zijn niet alleen beter uitgerust met een goede aanpak van onze kernboodschap en pitch, je hebt zeker ook bijgedragen aan extra teambuilding en open communicatie in het team”

recensies patrick van gils

Ben Gräve: Voorzitter SLF

Mijn 10.000 uur pitch- & presentatie know-how, deel ik graag met jou en jouw team-collega's!

Ik help teams, afdelingen en groepen medewerkers in het bedrijfsleven die zowel zichzelf als het team, het bedrijf of hun product of dienst beter naar de buitenwereld of intern over de bühne willen brengen. Ik zie dat veel van het goede dat als team wordt gerealiseerd, niet altijd door anderen wordt gezien. Het mag gewoon beter voor het voetlicht worden gebracht! Hieronder een greep uit de bedrijven en organisaties (profit & non=profit) waar ik honderden professionals persoonlijk heb mogen trainen en coachen in hun persoonlijke presentatie, bedrijfspitch en podiumperformance-skills.

Voorbeelden van opdrachtgevers

Teamontwikkeling en trainingen

Klaar voor de start?

Tijdens de teamtraining Succesvol pitchen & presenteren leer, oefen en ervaar je  hoe je jezelf en je bedrijf met meer overtuigingskracht kunt overbrengen. Altijd en overal. In korte en langere contactmomenten. Naar klanten, nieuwe klanten, collega´s of relaties. Wat maakt deze teamtraining uniek?


  • Training toegespitst op jouw team, jouw bedrijf, jouw product, jouw klant

  • Lengte en tijdstip in overleg te bepalen (bijv. een halve dag, dag of meerdaags-programma)
  • Iedere collega maakt in een korte tijd een persoonlijke groeistap waar een ieder gegarandeerd 'een leven lang' profijt van heeft
  • Meer dan 1500 teamcollega´s gingen je voor
  • Je team wordt sterker, swingender & succesvoller. Teambuilding!
Ik bied jou een vrijblijvend, gratis en superwaardevol kennismakingsgesprek aan. Dan bellen we op een moment dat jou schikt. Jij vertelt wat jij voor ogen hebt en het liefst zou willen bereiken met je team. Ik geef je een aantal tips en ideeën en vertel je hoe ik je daarbij eventueel zou kunnen helpen. Na dit gesprek ontvang je uiteraard een voorstel.