Ervaringen van opdrachtgevers met Patrick als TOPspreker

(tijdens presentaties, keynotes en masterclasses)

PITCH-MASTERCLASS RABOBANK 

Heleen Dittrich: “Patrick toverde bij onze deelnemers een gevoel van power en zelfvertrouwen tevoorschijn. Sta voor wat je doet en laat zien wat je kan. Een avond vol energie, positiviteit en concrete handvatten.”


PITCH-MASTERCLASS RABOBANK 

Rob den Hollander: “Patrick heeft voor 50 MKB ondernemers en klanten van Rabobank Gelderse Vallei een inspirerende bijeenkomst gehouden over hoe je jezelf sterker kunt presenteren. Hij wist de groep vrij snel in een interactieve modus te krijgen waarbij een aantal ondernemers ook hun pitch zonder schroom met de overige aanwezigen durfden te challengen. Uiteindelijk was er zoveel dynamiek vrijgekomen dat de afronding naar de borrel toe minder makkelijk ging dan bij andere bijeenkomsten! Kortom, een heel geslaagde avond waarbij Patrick’s positieve en energieke wijze een belangrijke sleutel tot succes is geweest”

 

PITCH-MASTERCLASS STARTERSDAG KAMER VAN KOOPHANDEL

Ton Smits: "TOP Patrick! Dank je wel, Je was de kers op de taart tijdens de KvK-Startersdag, motiverend en verhelderend. Vond het te druk voor een persoonlijke handdruk, maar bij deze de complimenten. Heb al meerdere mensen verteld over je perfecte manier van presenteren. Wellicht tot een volgende meeting". 


PITCH FIT ENERGIZER – ZORGAANBIEDERSCONGRES REGIO CENTRAAL GELDERLAND 

Gerrit Gerritsma – Locatiemanager het Beekdal/de Molenberg/Mooi-Land

Wat me aansprak in je presentatie en jouw verhaal waren het persoonlijke en enthousiasme. Je verstaat ‘de kracht van de eenvoud’  op een, in mijn ogen, natuurlijke wijze. En je vermogen om contact te maken met mensen. Het heeft mij zeker geïnspireerd en ik zag het tijdens het speeddaten ook terug bij anderen. Dank hiervoor! 


LAAT ZIEN WIE JIJ BENT-MASTERCLASS i.o.v. SIGMA

Paul Siebum,  manager Sigma Coatings Breda: "De ervaring die onze klanten hebben gehad met de presentatie van Patrick waren TOP!

Door de energieke overbrenging van Patrick wordt deze presentatie ervaren als inspirerend en als “eye opener”. Onze klanten zijn bewuster geworden van de indruk die ze bij een klant achter laten, want je hebt tenslotte maar 1 kans op een eerste indruk!". 


PITCH-MASTERCLASS RABOBANK 

Steven Enneman - Directievoorzitter Rabobank: ”Tijdens deze masterclass krijgen ondernemers inspiratie om met meer zelfvertrouwen een overtuigende klantpresentatie een verkooppitch te houden. Zeker voor startende ondernemers of ondernemers die hier moeite mee hebben biedt de workshop aan ondernemers handvatten om hiermee aan de slag te kunnen gaan. Patrick van Gils zorgt hierbij voor een goede inspirerende begeleiding. Zeker een aanrader!”


MASTERCLASS VERGROOT JE NAAMSBEKENDHEID VROUWENNETWERK ISIS

Zana Verbakel: "Gisteren hebben we met de ondernemende leden van Vrouwennetwerk ISIS een erg waardevolle training gekregen in het vergroten van je naamsbekendheid. Bedankt voor je enthousiaste en je inspirerend verhaal!"


PITCH-MASTERCLASS TIJDENS WEEK VAN DE ONDERNEMER GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER

Janet Riemersma: "Bedankt voor je enthousiaste verhaal vanavond in Emmeloord. Mooie zet die zeep, de hele kamer ruikt er al naar, zo word je niet snel vergeten ;-). Graag voeg ik je toe aan mijn netwerk voor sprekers/trainers als het gaat om presentatievaardigheden!".

 

PITCH-MASTERCLASS TIJDENS WEEK VAN DE ONDERNEMER GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER

Jenny: "Dank voor je bevlogen en inspirerende masterclass! Heeft me mooie inzichten opgeleverd en misschien bij de borrel zelfs een klant;-). Leuk dat we nu ook geLinked zijn! Heb al enthousiast over je gesproken op de universiteit waar ik werk"


PITCH MASTERCLASS ONDERNEMERSVERENIGING DORDRECHT

Monique Baldussi: "Jij als inspirerende spreker weet velen hun podium te laten pakken. Ook mij. Nooit gedacht dat ik dat zou doen. 

Echt super Patrick!!! Geeft een enorme kick!"

Organisaties en bedrijven waar Patrick's lezingen, keynotes en masterclasses voor heeft verzorgd 

Ervaringen van klanten met Patrick als TOPtrainer

tijdens pitch-, presentatie- & Ambassadeurstrainingen

PRESENTATIETRAINING TEAM QREDITS

Jose: "Jij hebt ons team en collega’s begeleid van zenden naar interactie en bezieling! Dank!"


PRESENTATIETRAINING TIJDENS VRIJWILLIGERSDAG CLINI CLOWNS

Marit Kuijper: "Bedankt voor de inspirerende en leerzame training aan onze vrijwilligers!"


MASTERCLASS KORT & KRACHTIG PITCHEN i.o.v. ONDERWIJS-ADVIES

"Bedankt voor je inspirerende en pakkende presentatie vorige week"


PITCH TRAINING CENERGY

"Als iemand weet hoe je moet pitchen, dan is het Patrick van Gils. Maar hoe doe je dat als je de Koningin der Nederlanden voor je hebt? Nou, gewoon op z’n Patricks: vóór de groep, op de bekende houten kist en mét humor. Patrick, wat een mooie kans om te laten zien wat jij doet voor ondernemers. Mét inhoud en vol enthousiasme. Daar worden ook wij in onze samenwerking altijd blij van. Zo bouwen we met elkaar aan bedrijven en mensen, die ‘beleving’ hoog in het vaandel hebben staan. Op naar een mooi vervolg!"


PPITCH TRAINING BUSINESS VERSNELLERSPROGRAMMA

Ingrid Veenstra, Business Versneller begeleider: "Hoe presenteer ik als ondernemer mijzelf en mijn bedrijf op een inspirerende manier? Voor velen is dat knap lastig. Niet voor de Flevolandse ondernemers die meedoen aan de Rabobank Businessversneller! Na een prachtige workshop van Patrick van Gils van TOPpresentaties, is krachtig pitchen en presenteren voor hen een fluitje van een cent!"


PITCH TRAINING BUSINESS VERSNELLERSPROGRAMMA

Jeroen Bais: "Weer een groep #businessversnellers die geleerd hebben hoe je in 60 seconden jezelf en je bedrijf kunt presenteren. Pitchkoning Patrick van Gils aan het werk in Flevoland!"

PITCHTRAINING QREDITS MICROFINANCIERING / VLUCHTELINGENWERK

Romke van der Steeg: "Wat een mooi begin van het nieuwe jaar om aan te mogen schuiven bij de deelnemers van de EigenBaas Avondschool op het Albeda college in Rotterdam. In september startten dertien statushouders met een intensief traject om hun eigen bedrijf op te zetten. Het project is een uniek samenwerkingsverband tussen Qredits Microfinanciering Nederland, Vluchtelingenwerk Zuidwest-Nederland en de Gemeente Rotterdam. Stap voor stap, van ondernemingsplan tot presentatie, krijgen de deelnemers begeleiding in de start naar hun eigen bedrijf. Vanavond staat Patrick van Gils van Toppresentaties als gastspreker voor de klas. Hij geeft de deelnemers een workshop succesvol pitchen en presenteren. De eindpresentatie is al over twee weken dus deze workshop komt als geroepen. Iedereen luistert vol aandacht naar het boeiende relaas van Patrick. En het luisteren is maar van korte duur, want de deelnemers moeten zelf aan de slag. Ze moeten hun eigen bedrijf presenteren en zoals Patrick blijft herhalen: 'Maak je zichtbaar'. 

Zeepkist

Eén voor één nemen de deelnemers plaats op een zeepkistje en met microfoon in de hand krijgen ze maximaal drie minuten de tijd om hun bedrijf te pitchen. Iedereen krijgt na afloop een hartelijk applaus. Wat doen ze het goed! Van zenuwen is niets te zien, ook al zijn ze bij iedereen zeker aanwezig. Van Patrick moeten ze aan het einde van hun pitch een vraag stellen aan het publiek. Dat leidt tot boeiende interactie en geeft nieuwe inzichten. De coaches van de deelnemers zijn ook zeer onder de indruk. Initiatiefnemer vanuit VluchtelingenWerk Romke van der Steeg benadrukt dat iedereen zo ontzettend vooruit is gegaan. 'Je ziet dat ideeën nu veel meer gestalte hebben gekregen en dat iedereen enorm gegroeid is.' Met deze mooie ervaring op zak, gaan de deelnemers zich voorbereiden op hun eindpresentaties. Met toegenomen zelfvertrouwen en de handige tips van Patrick en hun coaches wordt het zeker een succes!

 

PITCHTRAINING WEEKEND ACADEMIE

Je verhaal vertellen in 0,6”? Het kan!

"Patrick van Gils van TOPpresentaties legde in zijn pitch- & presentatieworkshop uit hoe je in 2 woorden de Weekend Academie kan omschrijven. We hebben veel geoefend of zoals Patrick zelf zei ‘we gaan lekker prutsen’ vandaag. Een sneak preview van de workshop waarbij iedereen een microfoon onder zijn neus kreeg, zijn stem mocht laten horen en het podium mocht pakken. Patrick, bedankt! We blijven oefenen, schaven en fouten maken..!"


PITCHTRAINING BUSINESS VERSNELLER

Egbert: "Dank voor je inspirerende trainingsdagen. Ik genoot ervan te zien hoe jij de ondernemers met zachte hand meenam op hun reis buiten hun comfortzone. Grote klasse! Vandaag moest ik zelf voor 25 ondernemers pitchen. Een voorwerp meegenomen, en ja hoor.... direct succes! Ik kreeg heel veel positieve reacties"


PITCH TRAINING ACADIN

Femke van Kalleveen: "Na een sprankelende workshop pitchen door Patrick van Gils op 19 september kan ook ik mijn organisatie Acadin nóg beter voor het voetlicht brengen. Heb je interesse in deze unieke, complete e-leeromgeving met verrijkingsmateriaal voor meerkunners en (hoog)begaafden? Sluit dan nu een proefabonnement af."


PITCH FOCUS & KLANTENGROEI TRAINING QREDITS

Fanny van Nie: "Ik wilde je bedanken voor een bijzondere trainingsdag. 

Mooi hoe jij op een originele en authentieke manier invulling aan je ondernemerschap geeft. Wellicht tot ziens!"


PITCHTRAINING SERVICE LOGISTICS FORUM (BEROEPSVERENIGING)

Ben Gräve: “Nogmaals mijn dank voor je professionele en enthousiaste aanpak van het traject met ons. We zijn niet alleen beter uitgerust met een goede aanpak van onze SLF boodschap, maar je hebt zeker ook bijgedragen aan extra teambuilding en open communicatie in het team”


PITCHTRAINING GEBOUW-N HENGELO 

Nadine Scherphof: "De training Pitchen & Presenteren van Patrick van Gils was geslaagd!

 

Ines: "Zeker geslaagd! In één morgen kwamen we al toe aan de VIP-behandeling, iets wat me op eigen kracht drie jaar prutsen met presenteren én een preek van mijn moeder heeft gekost (toen snapte ik het wel). Onthoud 'm goed jongens, daar draait het om"

  

Silvia: "Mooi te zien hoe je iedereen zover krijgt zichzelf open te stellen. Ik zal je zeker aanprijzen bij andere partijen.

Jij bent een echte A-merk trainer 😁"

 

Martin Wolf: "Dank je wel. Het was een zeer goede training. Eigenlijk had ik deze al 10 jaar geleden moeten hebben. Het was echt de beste cursus die ik tot nu toe ben gevolgd. Nogmaals bedankt en ik wens je verder veel succes"


QREDITS BOOTCAMP 

"Daar sta je dan. Met een hoofd vol woorden en je mond vol tanden als iemand jou vraagt:  “Wat doe JIJ eigenlijk?”

 Je weet natuurlijk hartstikke goed wat je doet. Maar hoe leg je dat nou kort & krachtig uit? Er zijn van die ondernemers die zo in 1 minuut een perfecte pitch eruit gooien. BAM! Goed nieuws: jij kunt dit leren. Van één van de besten.. Tijdens onze Business Bootcamp helpt Patrick van Gils jou aan een perfecte pitch. En het leuke is: vooraf denk je ‘dat kan ik nooit’ en voordat je het weet sta je op de ‘zeepkist’ te stralen. Klinkt goed toch?

Organisaties en bedrijven waar Patrick's trainingen voor heeft verzorgd 

Ervaringen van klanten met Patrick als TOPcoach

(persoonlijke 1-1  coachings-/trainingsprogramma's)

Miranda Noorlander: "Het was een toptraining, waar ik nog heel vaak aan terugdenk en veel van gebruik. Dat geeft al aan dat het een hele goede training was. Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen!"

 

 

Julie Graswinckel: "Ik dreig ten onder te gaan aan het succes van jouw vorige pitchcursus.....

Ik moet woensdag proefdraaien en heb over twee weken de presentatie. Deze is overtekend..!. Ik moet nog twee andere data komen omdat het anders niet in het zaaltje past" 

 

Agatha: "Mijn presentatie ging heel goed en meerdere reacties gehad van mensen die zeiden dat ze onder de indruk waren van mijn verhaal. Sommige zeiden tot tranen toe. Nou dat heb ik nog niet eerder gehoord. Dank aan jou voor je goede coaching! Ik ben heel blij met het resultaat 👍 

 

Agatha (vervolgpresentatie): "Het ging supergoed en ze hingen aan mijn lippen 😜. Stond daar naar mijn gevoel prima voor de groep en heb het interactief kunnen maken. Erg blij mee. Het wordt steeds leuker om voor een groep te staan😀. Zeer geïnteresseerd publiek. Leuk om ervaringen met elkaar te delen. Morgenavond de sponsorborrel, komt zeker goed"


Paula: "Heel veel dank voor de coachingssessie gisteren. Ik wist niet goed wat exact te verwachten, maar je hebt mijn verwachtingen behoorlijk overtroffen.  Keywords: diepgang, intensief, persoonlijk, tot de kern, afwisselend, energie vragend en gevend en bij de kladden nemend. Deze sessie heeft me nu al veel gebracht - super! Nu weer even landen, komende weken met het “huiswerk” in de weer en dan gaan we over 3 weken verder."

Peter Klercq: “Al lang voordat ik Patrick persoonlijk leerde kennen was ik door hem geinspireerd. Het pitchen heeft mij een grote mate van onafhankelijkheid gebracht. Zelf heb ik deze stap vanaf de start van mijn bedrijf gezet. Zonder klanten een taxibedrijf beginnen en nu heb ik een zelfvullende agenda. Ik heb mijn coaching gevonden bij Patrick van Gils, dit al voor dat ik begon. Nu sta ik op de vakantiebeurs hal 11B095 met taxizoeker.nl en dat na 2,5 jaar!"

 

Jeroen Hüpscher: “Patrick, heeft een ‘natural’ performance, zowel in het echt als op beeld. Inhoudelijk sterk. Hij weet uitstekend de kern van de boodschap die hij heeft bepaald over te brengen en laat zich niet op het verkeerde en ongewenste spoor zetten”

 

Jan-Willem Wessels: "Enthousiaste/bevlogen training. Praktijkgericht, veel goede handvaten gekregen. Top om de oefeningen op video terug te zien en feedback te krijgen"

 

Linda Landman: "Je pitch- & presentatietraining heeft op mij enorme invloed gehad, ik ga steeds beter voorbereid te werk"

 

Noor Zwinkels:  "Ik vind dat je een hele goede training geeft. Oefenen voor de camera zodat je direct resultaat ziet,  de persoonlijke touch en ervaringen van jouzelf, naast veel oefening ook hele praktische tips!"

Organisaties en bedrijven waar Patrick's persoonlijke coaching en training voor heeft verzorgd 

Wat wil jij bereiken? Welke stap wil jij zetten? Ik help je graag!