Erica Terpstra

"Patrick van Gils is een energiek en vakkundig presentator"!

Steven Enneman – Directeur Bedrijven Rabobank Midden-IJsselmonde

”Tijdens de masterclass krijgen deelnemers inspiratie om met meer zelfvertrouwen een overtuigende presentatie en pitch te houden. Zeker voor professionals die hier moeite mee hebben biedt de masterclass de handvatten om hiermee aan de slag te kunnen gaan. Patrick zorgt hierbij voor een goede inspirerende begeleiding.'Een aanrader!”

Suzanne Diepeveen

"Patrick is een overtuigende spreker die op een bijzonder positieve manier de aanwezigen uit hun comfortzone haalt. Met als resultaat dat ze, na de masterclass, het vertrouwen hebben om het geleerde direct in de praktijk te gaan brengen"

Lees meer ervaringen

Miranda Noorlander, Adjunct Directeur Ronald McDonald Kinderfonds

"Patrick creeert een hele goede sfeer tijdens de training waarbij iedereen zich heel vrij voelt om ook fouten te maken. Heel belangrijk! Het was een topdag waar ik nog vaak aan terugdenk en veel van gebruik. Dat geeft al aan dat het een hele goede training was!"

Menno Niekel

”Patrick is in staat met zijn enthousiasme en gedrevenheid in korte tijd de aanwezigen in beweging te krijgen. Vanuit theorie en ervaring snel de overstap naar DOEN!”


Nicole Huetink

”Patrick is een inspirerende persoonlijkheid en z’n uitstraling maakt al dat mensen naar hem willen luisteren! Op een natuurlijke wijze neemt hij mensen mee, en nog mooier, ze voelen zich zo veilig, dat ze het nog willen proberen ook!"

Lees meer ervaringen

Huub Terpstra – Sterling & Holmes

“Presentatietechniek, communicatie- en mediatraining, persoonlijke powerpitch-training... Allen worden geweldig gegeven door Patrick van Gils. Met veel passie, ervaring, video, geluid, tips & tricks. Geweldige ervaring door de jaren heen komen samen in praktische coaching en training. Een aanrader voor iedere professional!”

Aniel Siriram

"Aan mijn klanten vraag ik tijdens een afronding om mij een cijfer te geven. Voor de waarde die mijn coaching voor hun heeft gehad. Laat ik dan ook zo sportief zijn om jou ook een cijfer te geven. Voor de waarde die ik als klant heb gehad aan jouw coaching de afgelopen twee jaar. De professionele manier waarop jij mij hebt geholpen, in combinatie met je toegankelijke, integere, laagdrempelige en benaderbare manier van ondersteunen heeft ertoe geleid dat ik je het cijfer ‘9’ wil geven".

Lees meer ervaringen