Klantenmotor-jaarprogramma.

hét Intervisie- & Implementatieprogramma

In een kleine groep gelijkgestemde ondernemers focussen we volledig op de groei van jou en van jouw bedrijf!       

Hoe sta ik..?

Hoe zeg ik het..?

Hoe schrijf ik..?

Hoe pitch ik..?

Hoe presenteer ik..?

Hoe kom ik over..?

In het Klantenmotor-jaarprogramma krijg jij:

Persoonlijke individuele coaching van Patrick

 Voor belangrijke onderwerpen die jij 1-1 alleen met Patrick wilt bespreken of wilt oefenen.

Live-dagen met de groep

Samen trainen, oefenen, beter performen en groeien. Live-bijeenkomsten vol intervisie, inspiratie en persoonlijke groei. In een veilige setting en kleine groep.

Maandelijkse Intervisie call

Korte en krachtige 1-uurs online Inzoom-momenten voor gerichte persoonlijke intervisie op de onderwerpen die op dat moment voor jou spelen en belangrijk zijn om op te verdiepen en reactie op te krijgen. Door de kleine, compacte groep (5-10 deelnemers) krijg je heel veel persoonlijke aandacht, intervisie en feedback van Patrick en de groep. Aangevuld met waardevolle marketing/communicatie-knowhow. Als je een keer niet kunt, kun je het altijd nog later terugkijken.

Maandelijke videotrainingen

Iedere maand ontvang je een compacte, praktische videotraining op een thema waar iedere ondernemer weleens tegen aanloopt en een effectieve oplossing zoekt. Te bekijken wanneer jij wilt; en zo vaak je wilt! 

Premium business class groep

What’s app-groep

Kennis, ervaringen en successen delen. En ook om feedback aan elkaar te vragen en te geven. Daar wordt je sterker en beter van!

Business coach Patrick van Gils

Patrick van Gils, pitch- & presentatie-expert

Ik ben Patrick van Gils, marketing- & communicatie-expert, met een specialisatie en passie voor kort & krachtig pitchen en overtuigend presenteren. Jij profiteert tijdens het KlantenMotor-jaarprogramma volop van mijn know-how uit de allerbeste en sterkste marketing-bedrijven en A-merken. Voor de verdere groei van jezelf en jouw bedrijf. Ik heb de volgende bedrijven in Nederland bekender, zichtbaarder en succesvoller gemaakt: McDonald’s Nederland meer dan 13 jaar, mediabedrijf Studio100 van succesondernemer Gert Verhulst (o.a K3, Kabouter Plop, Samson & Gert) en de ondernemersgroothandel, Makro. Als marketing- & communicatiemanager en woordvoerder ben ik altijd 'gezicht en stem' geweest om deze A-merken succesvoller te maken en ontelbare aantallen klanten aan te trekken. Op een praktische wijze deel ik mijn know-how en m'n ondernemersgeheimen zodat jij ze ook direct kunt toepassen! Met resultaat. Gegarandeerd.

De investering

Het complete Klantenmotor-jaarprogramma word je aangeboden voor € 2.350,- (ex BTW). Je kunt het jaarbedrag ook in een aantrekkelijk maandbedrag betalen van €200,- ex p/m.

Interesse in deelname? Graag kom ik met jou in contact!