Patrick van Gils 

Een korte, krachtige pitch voor iedereen!


Wil jij ook "woest aantrekkelijk" leren pitchen en presenteren?

150+

mensen gecoacht in pitchen / presenteren

5000+
mensen in groepen & teams getraind
25000+
mensen als spreker geinspireeerd
Presentatie technieken

Ooit vond ik het knap lastig en spannend om mijzelf te laten zien en horen… Sinds ik dit durf en doe, heb ik meer succes…”

Ik ben Patrick van Gils. Mijn bedrijf heet TOPpresentaties. Ik leer mensen hoe zichzelf, hun bedrijf en hun producten/diensten krachtiger te presenteren en te pitchen. Bijvoorbeeld naar klanten en nieuwe klanten. Ik leer jou alle geheimen van inspirerend en overtuigend spreken en communiceren waarmee je direct jouw impact vergroot. Wist jij dat spreken de meest overtuigende communicatievorm is? En dat je daarmee gegarandeerd  sneller meer klanten aantrekt? Je verkoopresultaten verbetert? En je naamsbekendheid vergroot?
Pitch technieken

Een krachtige pitch voor iedereen!

Waarom TOPpresentaties als bedrijfsnaam? Omdat mensen mijn pitches en presentaties altijd 'top' vonden en vinden. Er zijn zoveel "13 in een dozijn"-presentaties en mensen voor groepen met ellenlange "powerpoint-monologen". Ik gun jou die TOP-presentatie! Ik help  jou en jouw bedrijf naar de top. Je profiteert volop van mijn pitch-, presentatie- & podiumperformance-expertise. Als TOPtrainer, TOPspreker en TOPcoach leer ik jou hoe jij jezelf, jouw bedrijf en je producten en diensten krachtiger en overtuigender kunt presenteren en pitchen. Ontdek ook hoe jij vanuit jouw kwaliteiten, talenten en capaciteiten jouw meerwaarde aantrekkelijker kunt profileren. En ervaar hoe je jouw verhaal overtuigender voor het voetlicht kunt brengen naar klanten, toekomstige klanten, relaties, collega’s, media en publiek. Ik sta in de startblokken om jou alle geheimen, pitchtips, presentatietricks en profileringstechnieken van inspirerend en overtuigend spreken en communiceren te leren. Bij McDonald's ontving ik in Amerika de wereldwijde President's Award voor de wijze waarop ik het bedrijf in Nederland, in een tijd met veel kritiek, vernieuwend en open had gepitcht, gepresenteerd en op de kaart had gezet.
Leer goed presenteren

Mijn missie: iedere Nederlander verdient een podium en een pitch

Iedere Nederlander verdient een podium en een pitch! Dat is mijn missie. Waarom? Ik zie dagelijks mensen met ‘hun mond vol tanden' staan als ik ze vraag waar ze keigoed en uniek in zijn. Wat zijn eigenlijk jouw kwaliteiten, talenten en capaciteiten? De meeste mensen zijn zich er amper van bewust. Ze hebben geen kort, krachtig & overtuigend verhaal paraat. En ze durven hun podium niet te pakken. Als jij wel goed kunt pitchen en presenteren, ben je in het leven succesvoller. 

Je vergroot je persoonlijke impact, je zelfvertrouwen en je  overtuigingskracht op anderen. Je voelt je minder onzeker en je wordt minder snel afgewezen. Dat geeft een superlekker en heel krachtig gevoel. 

De meeste mensen doen het  op een manier zoals ze het al jaren doen. Daarmee laat je het grootste deel van je persoonlijk potentieel onbenut. Eeuwig zonde. Je maakt het jezelf daarmee jarenlang onnodig lastig en je houdt jezelf volstrekt onterecht, te klein. Juist daarom verdient iedere Nederlander een PODIUM en een PITCH.

Wat gun jij jezelf?

Ik help jou met overtuigend spreken. 

Overtuigend leren spreken

Hoe overtuigend spreek jij?

“Wat doe jij eigenlijk?”. Een vraag die jou vast wel eens is gesteld. Vind jij het ook lastig om deze vraag kort en krachtig te beantwoorden? Sta jij, net als de meeste mensen, ook weleens met je mond vol tanden? En vertel je soms een veel te langdradig, saai en onduidelijk verhaal? Dat spreekt geen mens aan. Je  publiek dwaalt af… Jouw verhaal wordt niet onthouden… Anderen kunnen het niet eens doorvertellen omdat ze je niet begrijpen… En nog veel erger: er wordt in het gesprek zelf geen enkele vervolgactie gecreëerd. De meeste mensen zijn zich hier niet van bewust. Ze weten niet hoe ze dat moeten doen. Je verspeelt op die manier kans na kans; en je mist zo klant na klant. Dat noem ik geen pitchen maar ‘prutsen’. Het kan ook anders…
Overtuigend presenteren

Hoe maak jij in 1 minuut een onuitwisbare indruk?

De afgelopen jaren heb ik meer dan 25.000 mensen krachtiger mogen leren pitchen, presenteren en profileren. Via mijn persoonlijk coachingsprogramma's, groeps- en bedrijfstrainingen en als veelgevraagd spreker en keynote-speaker tijdens een van de vele kleine, grote en supergrote events of bijeenkomsten. Deelnemers durfden daarna met meer zelfvertrouwen en meer plezier ‘hun podium te pakken’. Kansen te grijpen. Hun ruimte te nemen. Je persoonlijke kwaliteiten uit te vergroten en daadwerkelijk te benutten. Gewoon omdat je het waard bent. Vanuit jouw authenticiteit. Hoe zou jij dat vinden? Om er zelf ook gewoon volop van te kunnen genieten als je in het middelpunt staat en alle ogen op jouw zijn gericht? Gewoon omdat je de mensen kunt boeien, interactie creëert en de juiste snaar weet te raken? Altijd en overal een onuitwisbare indruk  kunnen maken? Hoe fijn is dat?

Power en meer zelfvertrouwen!

Patrick toverde tijdens zijn masterclass bij onze klanten en relaties een gevoel van power en zelfvertrouwen tevoorschijn. Sta voor wat je doet en laat zien wat je kan. Een keynote vol energie, positiviteit en concrete handvatten.”
Recensies Patrick van gils

Heleen Dittrich - Nationale Politie, v/h Rabobank

Passie en beleving!
Ik was bij Patrick's pitchtraining waar Koningin Máxima een uur lang  bij aanwezig was. Ik zat op de eerste rij, dus kan uit ervaring zeggen dat Patrick het geweldig heeft gedaan! Wat een passie en beleving! En zoveel interactie! Deze training/masterclass is een aanrader voor iedereen die meer bewustzijn wil hebben hoe je praat, pitcht en presenteert over je bedrijf of werkgever en hele praktische tips kan gebruiken. Of een leuke workshop om te laten geven voor je klanten! Patrick is een topper!”
Ervaringen Patrick van gils

Elwin Groenevelt- CEO Qredits

Energiek en vakkundig spreker!

.“Patrick van Gils is een energiek en vakkundig presentator en spreker”

Review Patrick van Gils

Erice Terpstra - BN-er 

Zelfvertrouwen vergroten

Mijn visie:
Pak je podium! Be good & tell it.

Mijn visie:

Pak je podium! Laat zien en horen wie jij bent! 

Be good & tell it: weet waar je goed, uniek en waardevol in bent. En draag dat uit! In ieder mens zit ‘meer muziek’ dan hij nu laat klinken of laat zien. In ieder team zit ‘meer muziek’ dan er nu uitkomt. In ieder bedrijf zit ‘meer muziek’ dan er nu te horen is. ‘Meer muziek’ staat voor het grote onbenutte potentieel. Dat vind je buiten jouw comfort zone…

Ontdek het en ervaar het!

In mijn carrière heb ik gepitcht en gepresenteerd voor...

vele, sterke, succesvolle, aantrekkelijke, zichtbare en zeer bekende bedrijven. A-merken. 

"A-merk zijn" is ook een attitude. Het is leiderschap tonen; met de juiste mindset. Durven laten zien wie jij bent en waar jij voor staat. Dat doen A-merken ook en leidt tot succes. En wat doe jij? Jij bent ook een A-merk. 

Jij staat ergens voor. En je gaat ergens voor.

Benieuwd naar wat ik jou kan brengen?

Ik  leer jou alle geheimen die  succesvolle A-merken, waar ik jarenlang werkte, dagelijks inzetten om naar buiten toe superkrachtig te pitchen en overtuigend te presenteren aan klanten, nieuwe klanten en het publiek. Dat kun jij ook..!

Je leert en ontdekt het  in mijn:


- Persoonlijke coachingsprogramma (informeer naar beschikbaarheid)

- KlantenMotor-masterclass (1 dag)

-  Spreek je Rijk-jaarprogramma

Jezelf, je team of je relaties beter laten pitchen of presenteren?
 Kies een TOP-spreker, TOP-trainer of TOP-coach!

Ik zoek een spreker

Ik spreek op events

Wanneer organiseer jij een belangrijke bijeenkomst? Kies een spreker bomvol inspiratie, interactie en inhoud?

Team trainingen

Ik train jou en jouw team

Hoe kort, krachtig  en eenduidig is de pitch van jouw bedrijf? De allerbeste ambassadeur ben jijzelf? Hoe overtuigend spreek jij? 

Business coach

Ik coach jou 

Maak van jou eerstvolgende presentatie een TOPpresentatie. En maak van je wollige pitch een  TOPpitch. Ik sta voor jou in de startblokken!

Training zelfvertrouwen

Wat wil jij het allerliefst?

Pak je podium?

Stap ‘op de zeepkist’?

Laat zien wij jij bent?


Met jouw nieuwe pitch, presentatie en podiumperformance! 


Het resultaat: meer plezier, meer zelfvertrouwen, meer impact en je nieuwe  klanten zullen jou vinden! 

Ik ben daar het levende bewijs van. 

Graag kom ik met je in contact om jou te helpen met jouw groei.

Op deze website ontdek en lees je de 5 mogelijkheden hoe ik jou kan helpen. Dit zijn ze in het kort:


1. Persoonlijk Coachingsprogramma

2. Teamtraining

3. Spreker tijdens jouw volgende klant-, relatie- of medewerkersbijeenkomst

3. Online Elevator Pitch Training (online, doe-het-zelf, direct starten)

4. Personal Branding & Zichtbaarheid Training (online)

4. KlantenMotor Masterclass (live op locatie)

5. Spreek je Rijk-jaarprogramma (compacte groep, open inschrijving)


Ik heb een super-interessant gratis E-book voor jou bomvol 27 tips en mindsets voor een korte & krachtige pitch. Dat kun je op deze pagina aanvragen. 


Patrick van Gils 

Pitch- & Presentatie-expert

TOPspreker - TOPtrainer - TOPcoach