Waar kan ik jou mee helpen?

1. Persoonlijke Training & Coaching

Wil jij zelf snel stappen zetten met een krachtige pitch, een overtuigende presentatie? Wil je jouw verhaal of kernboodschap helder krijgen?  Kies dan voor een van de oplossingen. Je kunt kiezen uit persoonlijke coaching, een groepscoachingsprogramma,of een online- training waarmee je zelf direct kunt starten. In alle vormen begeleid Patrick op zijn inspirerende, praktische, stap-voor-stap werkwijze met de focus en volle aandacht voor jou.

2. Incompany Training

Wil je in jouw organisatie of bedrijf een pitch-, presentatie- of Ambassadeurstraining voor jouw medewerkers of collega's? Verzorgd in jouw bedrijf of organisatie. Gegeven door een TOP-trainer die de mensen echt meeneemt, intrinsiek motiveert en inspireert? Patrick komt graag naar jouw bedrijf organisatie toe om jouw team te trainen. In praktische trainingen en workshops toegespitst op jouw organisatie zet iedere deelnemer, en daarmee dus het hele team, grote groeistappen.  

3. Spreker & Moderator

Organiseer jij binnenkort een bijeenkomst? Voor medewerkers, klanten of relaties? En zoek je een TOP-spreker of verbindende moderator? Bomvol inspiratie, verfrissende inzichten, publieksinteractie, betere onderlinge verbinding? Met een presentatie, keynote, talk waar iedere deelnemer de volgende dag echt wat aan heeft? Patrick staat voor jou in de startblokken als spreker of moderator. Voor een onvergetelijke bijeenkomst!