super summer sale
Personal Branding & Zichtbaarheid
online-training

Wie ben jij? Waar sta jij voor? 
Veel mensen vinden dit erg lastig om te beantwoorden.

In 7 videotrainingen maak jij dit glashelder en vlijmscherp! In 7 stappen naar jouw unieke Personal Branding en naar meer Zichtbaarheid!


Je ontvangt 7 inspirerende videotrainingen van Patrick. Deze training kun je bekijken wanneer jij wilt en zo vaak als je wilt. Bij iedere training krijg je ook een waardevol inspiratieboek. Als waardevol extraatje is er een LIVE online Q&A-sessie met Patrick; voor al jouw persoonlijke vragen. En als BONUS ontvang je bij aanschaf van deze training ook nog eens een gratis ticket (t.w.v. € 347,-) voor de LIVE-dag in november.


Zo wordt de Zomer van 2021 er eentje om nooit meer te vergeten!


Vergroot je zelfvertrouwen

 Doe jij ook mee?

 • Je zet concrete stappen in jouw persoonlijke zichtbaarheid en branding (van jezelf of je bedrijf, je project of je idee)
 • Je ontvangt 7 videotrainingen van Patrick. Je kunt ze bekijken wanneer jij wilt en zo vaak als je wilt. Je kunt dus direct starten met deze training!
 • Iedere training wordt een volgende persoonlijke groeistap behandeld: 1) Positioneren 2) Pitchen 3) Presenteren 4) Publiceren 5) Profileren, 6) Promoten 7) Podium Pakken
 • Je krijgt extra 1 LIVE online Q&A-sessie van een uur voor al jouw vragen. Op 26 augustus van 9-10 uur
 • Je staat door deze TOP-training steviger in je schoenen; nu en ook na de crisis. 

7 krachtige stappen in 7 waardevolle trainingen.
Wat leer jij?

Maak glashelder en vlijmscherp  waar jij voor staat!

Vertel kort, krachtig en onvergetelijk jouw verhaal!

Presenteer jezelf, jouw product of je bedrijf op een overtuigende en authentieke wijze!

Bereik meer mensen met pakkende tekst of een goed bekeken video!

Haal meer klanten of opdrachten uit jouw netwerk!

Promoot met lef en overtuiging jouw aanbod!

En in de laatste sessie, training 7, komen deze 6 thema's samen in jouw plan: Podium Pakken!

Met de Personal Branding & Zichtbaarheid-training ontdek en leer je wie jij bent en waar jij voor staat. 

 Meer vertrouwen. Meer zichtbaarheid. Meer klanten.

Business coach Patrick van Gils

Patrick van Gils, de # 1 pitch- & presentatie- & personal branding-expert van Nederland.

Herken jij dit?

Ik zie hoeveel mensen het lastig vinden om zichzelf, hun bedrijf of hun product, project of idee aan anderen te 'verkopen', ik zie hoe ongemakkelijk ze zich daarbij voelen, hoe onzeker ze zijn over wat ze zeggen en over hoe ze overkomen... Dat kan ook anders, weet ik! Ik heb presenteren, profileren en mezelf moeten 'verkopen' ook altijd best spannend en lastig gevonden. Dat gevoel ligt gelukkig achter mij; ook al is er nog altijd die gezonde dosis spanning. Dat is ook goed. Ik ervaar nu dagelijks hoe “rijk” ik me voel als je vanuit meer comfort en gemak jezelf en je aanbod kunt 'pitchen, verkopen, profileren, vertellen en presenteren, hoeveel mensen jij kunt ver-”rijk”-en en kunt aantrekken met jouw kennis, talenten en kwaliteiten. En hoe je daar ook je inkomen goed mee kunt verdienen. Dat kun jij ook! 


"HELP! Alle ogen waren op mij gericht. Ik vond dat altijd bloedspannend..."

Vroeger vond in presenteren spannend en lastig. Dat begon al op de lagere school met spreekbeurten. Vooral als alle ogen op mij gericht waren, ik het woord kreeg en ik kort en bondig een verhaal moest vertellen. Toch fascineerde het me enorm en ik zag dat ik niet de enige was die hiermee worstelde. Toen ik op mijn 12e bij de lokale radio ging presenteren, merkte ik dat ik presenteren, lekker veilig en onzichtbaar achter de radiomicrofoon, steeds leuker begon te vinden. Ik heb daar ook leren pitchen, niet alleen door het intro van platen, goed getimed, aan te kondigen maar vooral door bij lokale ondernemers en detailhandel, ongelegen, zonder afspraak, naar binnen te stappen en ons radiostation, radiozendtijd, reclame te verkopen. Noem dat maar gewoon 'koude acquisitie'. Mijn elevator pitch werkte. Van dat geld kochten we de allernieuwste platen. Deze jarenlange hobby en passie was een belangrijke basis en vonk voor het ontwikkelen van mijn talent.


Helder. Duidelijk. Overtuigend. "Mijn pitch-schatkist zit bomvol waarde voor jou!"

Ik heb meer dan 20 jaar in de "Champions League" van marketingcommunicatie in het bedrijfsleven gewerkt. Bij Makro. Bij Studio 100. Bij McDonald’s Nederland. Stuk voor stuk sterke, zichtbare en succesvolle A-merken. Ik  was woordvoerder en reclamemaker. En in die rol heb ik altijd korte, krachtige en kernachtige boodschappen moeten ontwikkelen. Helder. Duidelijk. Overtuigend. Om miljoenen klanten in beweging te krijgen. Met  een commercial of met  een salespitch. Naar de medewerkers of naar de media. Mijn 10.000 experturen heb ik daar opgebouwd in kort, krachtig en overtuigend communiceren.


"Het is zo fijn om een ander in 1 minuut te kunnen overtuigen"!

Ruim 7 jaar geleden verloor ik mijn baan in een reorganisatie. Ik stond op straat. En besloot mijn passie te gaan volgen. En dat te gaan doen waar ik heel goed in ben, wat ik erg leuk vindt en waar iedere ondernemer, ZZP-er of professional vaak veel moeite mee heeft: Kort. Krachtig. Overtuigend communiceren. Ik besloot mij volledig te specialiseren in Branding, Personal Branding en Zichtbaarheid. Met opperspecialisatie in Pitchen en Presenteren. De lastigste communicatievorm ever. Van jezelf. Van je bedrijf. Van je product, project of idee. 

Ik heb de afgelopen jaren 25.000 mensen geholpen met mijn beproefde 6 stappenformule waarmee je jezelf in 1 woord, 1 zin en in 1 minuut superovertuigend kunt neerzetten. 

Het Personal Branding & Zichtbaarheid-programma omvat:

Programma spreek je rijk
 • 7 videotrainingen - van Patrick van Gils.  Je kunt de videotraining bekijken wanneer jij wilt en zo vaak als je wilt. Je kunt na aanschaf direct starten.
 • 7 praktische superwaardevolle inspiratie-werkboeken: bij iedere training krijg je  een praktisch en waardevol inspiratie-werkboek waarmee jij, stap voor stap, jouw eigen personal branding en meer zichtbaarheid ontwikkelt
 • jouw behoefte en jouw vragen: er is als extra een LIVE online Q&A-sessie van een uur. Op donderdag 26 augustus van 9-10 uur, met Patrick. Voor al jouw vragen! 

Reacties van eerdere deelnemers:


Ype: "Hartstikke bedankt voor de inspirerende workshops en de prettige en duidelijke communicatie.

Els: "De 1e week is al superwaardevol. Een echte aanrader!"

Irene: "Ik kan het programma van Patrick aanraden!"

Jacqueline: "Heel erg bedankt voor dit fantastisch webinar! Je hebt me enorm geinspireerd!"

Haidy: "Wauw,dit is echt een gave training"

Morgana: "Patrick heel erg bedankt om zo kernachtig, levendig en concreet de personal branding te presenteren"

Obed: "Patrick is een fantastische trainer. Ik heb veel inzicht gekregen in hoe ik mijzelf beter kan positioneren zodat ik meer mensen kan helpen bij het ontwikkelen van hun droombedrijven. Dank je wel, Patrick!"

Maria: "Patrick geeft zoveel waarde. Achter elke zin zit zoveel kennis. Hij weet op zijn authentieke manier ieder persoon zijn eigen authenticiteit te laten vinden."

Sanna:  "In slechts 1 uur heb ik al zo veel inzicht in waar ik nog mag sleutelen om mijn boodschap helder te krijgen. En dat terwijl ik er altijd prat op ga dat ik jarenlang professioneel presentatrice ben geweest. Eyeopener.... Ik ga de cursus zeker volgen om uit die "wolligheid" te komen en mijn verhaal helder te krijgen."

Juliëtte:  "Ik voel meer zelfvertrouwen door de bewustwording van mijn toegevoegde waarde voor de wereld. Dank je wel voor deze workshop!"

Bianca: "Wat een bevlogenheid straalt Patrick uit, een hoop leuke praktijkvoorbeelden en een duidelijk verhaal. Daarnaast een training waar je direct met praktische tips uitlegt die je aan het denken zetten en uitnodigen tot actie. Volgens mij zou de wereld er een stuk van opknappen als iedereen zo to-the-point en helder kon communiceren als Patrick! Heerlijk en BEDANKT!"

Direct starten!

7 online trainingen van 1 uur; van Patrick van Gils

Zet jezelf op 1!

Meer zelfvertrouwen & meer zichtbaarheid

Jouw Personal Branding glashelder

Na 7 trainingen heb jij jouw unieke branding glashelder

Met bonusticket voor de LIVE-dag!

Als BONUS een ticket voor  Live-dag 5/6 november 2021

Jouw resultaat na dit Personal Branding & Zichtbaarheid-programma:

 • Je staat steviger in je schoenen (vanaf nu: weg met die onzekerheid!)
 • Je heb een helder verhaal paraat (je staat nooit meer met je mond vol tanden!)
 • Je ervaart dat je de ander direct overtuigt (gewoon zonder twijfel!)
 • Je boodschap blijft bij (en wordt nooit meer vergeten!)
 • Je kunt de ander echt enthousiasmeren (en hebt nooit meer een saai verhaal!)
 • Je woorden komen en stromen (zonder haperen, stotteren en "uhhh"...!)
 • Je trekt meer klanten of nieuwe relaties aan (weg met die ellendige klanten-schaarste!)

Keuze uit:

7 stappen-training

250,-
7 weken, 7 stappen, 7 LIVE online trainingen door Patrick met waardevolle werkboeken

Personal Branding LIVE Dag

347,-
Voor de 8 keer! De LIVE-dag. 5/6 november 2021. Inspiratie, leren en ervaren
Limited

PAKKET: 7 stappen training + LIVE Dag

597,-
250,-
Je hebt met dit PAKKET een GRATIS ticket voor de LIVE-Dag erbij!

Hét #1 Personal Branding & Zichtbaarheid-programma van Nederland

Hoe fijn is het om vlijmscherp te hebben wie jij bent en waar jij voor staat?

arrow_drop_up arrow_drop_down