Wil jij méér zelfvertrouwen, méér klanten en méér inkomsten ?

Hoe fijn is het als jij, altijd en overal, steviger in je schoenen staat? En je vol zelfvertrouwen jezelf kunt presenteren en pitchen. En je durft uit te dragen wie jij bent en waar jij voor staat. Na het Spreek je Rijk jaarprogramma heb jij dit stap-voor-stap bereikt. Gun jezelf je beste jaar ooit!

Overtuigend spreken

Je zet enorme groeistappen

Maak een kickstart en zet gerichte groeistappen in compacte groep.

Goed leren presenteren

Je verdoet geen tijd en staat er niet alleen voor

Geen tijd meer verprutsen en het wiel helemaal zelf moeten uitvinden

Pitch en presentatie technieken leren

De beste pitch- en presentatietechnieken

Persoonlijke begeleiding , coaching & feedback door Patrick

Dit jaarprogramma zet jouw talent vol in het licht!

Tijdens het Spreek je Rijk jaarprogramma leer jij de ‘BIG 5’ voor succesvolle zelfstandige ondernemers en professionals: jezelf verkopen, pitchen, presenteren, acquireren, netwerken en verkopen. Want in iedere situatie vertel je het altijd net even anders. Op een netwerkbijeenkomst 'pitch' je jezelf met ene andere boodschap dan in een langer klant- of verkoopgesprek. Dat kun je je voorstellen. Je leert in het Spreek je Rijk-jaarprogramma alle beproefde pitch- & presentatietechnieken die jij in iedere denkbare praktijksituatie kunt toepassen. In korte en lange momenten. In kleine en grote groepen. In offline en online settings. Zo sta je nooit meer 'met je mond vol tanden'. En maak je altijd en overal de impact op de ander die jij graag wilt!

Je wordt  een heel jaar intensief door mij begeleid met veel persoonlijke aandacht, in de compacte groep van gelijkgestemden. Het Spreek je Rijk-jaarprogramma is een persoonlijke ver--rijk-ing voor jezelf! Na 1 jaar ben jij rijker in zelfvertrouwen, rijker in klanten en rijker in inkomsten! Het is een waardevolle en direct renderende investering in jezelf en in je business!

Herken jij het volgende?

 • Sta je weleens met je mond vol tanden?
 • Is je boodschap/verhaal soms best wollig en langdradig?
 • Vind je het vervelend om alle ogen op je gericht te hebben?
 • Voel je spanning en spreekstress als je op het podium staat?
 • Klantervaringen

  Deze deelnemers gingen je voor! 

  Tijdens Spreek je Rijk-jaarprogramma krijg jij:

  Persoonlijke coaching, begeleiding en feedback

  Persoonlijke & individuele coaching met mij en door mij

  Voor belangrijke onderwerpen die jij met mij wilt bespreken, mijn advies of feedback op wilt of gewoon samen jouw pitch of presentatie wilt oefenen. 

  Live-dagen

  3 live-dagen met de groep. Begin februari, eind juni en eind november.

  We trainen, oefenen, sterker performen. Veel inspiratie en persoonlijke groei. In een veilige & kleine groep

  Groepscoaching

  Maandelijkse Spreek je Rijk-online calls met de groep. De "Call to action" zetten je echt aan tot actie en groeistappen! Zonder reistijd; lekker vanuit huis of je bedrijf. Korte & krachtige 1 uurs-momenten via Zoom. Met veel gerichte persoonlijke en groeps-intervisie op de onderwerpen die op dat moment voor jou spelen en belangrijk zijn. Iedere call wordt er ook altijd een nieuwe praktische en waardevolle pitchtechniek behandeld. En als je er een keer niet bij kunt zijn, kun je de gehele sessie gewoon terugkijken en -luisteren. Praktisch en waardevol!

  Online videotrainingen

  Bij de start van iedere maand ontvang jij een online videotraining van Patrick. Op de veelvoorkomende thema's waar we allemaal mee te maken hebben. Deze videotrainingen zijn te volgen wanneer en waar het jou uitkomt. En zo vaak als je wilt!

  Premium business class groep

  What’s app-groep & besloten Facebookgroep 

  Voor praktische vragen, ervaringen en successen delen, tips in de groep


  werkboeken met presentatie technieken

  Inspiratie-papers

  Handige en praktische inspiratiepapers om gerichter en sneller jouw inzichten in praktijk toe te kunnen passen


  Dit zeggen klanten over Spreek je Rijk!

  Een overwinning!

  Ik heb met mijn laatste presentatie een grote stap gezet en een overwinning gemaakt. Ik kreeg hele goede reacties! Je hebt mij ontzettend goed geadviseerd en begeleid. Heel veel dank!

  Ervaringen spreek je rijk programma
  Anton
  Mega-veel presentatietips!

  Ik ben super-enthousiast over de online-training uit het Spreek je Rijk-programma. Ik ben er eens lekker voor gaan zitten en haalde er mega veel tips uit!  Jouw tips hielpen mij met een overtuigende presentatie. Dank je wel!

  recensies spreek je rijk programma
  Karin

  2 nieuwe klanten op 1 dag was me nog niet eerder gelukt!

  Even een terugkoppeling na de training van vorig week. Ik ben bij 2 bedrijven binnengelopen en heb mijn nieuwe pitch gehouden. Ik doe dit nu 22 jaar maar op 1 dag 2 nieuwe klanten binnenhalen was me niet eerder gelukt. Wilde je dit niet onthouden. Nogmaals dank voor je training!

  Reviews spreek je rijk programma
  Dennis

  In  2 zinnen kun je meer vertellen dan je denkt!

  Patrick heb ik leren kennen via zijn KlantenMotor-masterclass. Die dag was zo inspirerend dat ik het jaarprogramma Spreek je Rijk ben gaan volgen. Patrick begrijpt hoe kort & krachtig te pitchen. Met de juiste woordkeuze kun je in 2 zinnen meer vertellen dan je denkt. Hij wordt niet voor niets de "Koning van de Pitch" genoemd. Patrick heb ik leren kennen als een sociaal, klantgericht, gedreven en enthousiaste marketing-deskundige die tot in detail de essentie van communicatie begrijpt. Dank je wel Patrick voor het delen van jouw kennis!

  Ervaringen patrick van gils
  Jesca
  Business coach Patrick van Gils

  Patrick van Gils, pitch- & presentatie-expert

  Ik zie hoeveel mensen het lastig vinden om zichzelf te verkopen maar ook hun product of dienst aan andern te verkopen. ik zie hoe ongemakkelijk ze zich daarbij voelen en hoe onzeker ze zijn over wat ze zeggen en hoe ze overkomen... Dat kan ook anders, weet ik! Ik heb presenteren, profileren en mezelf verkopen ook altijd best spannend en lastig gevonden. Dat gevoel ligt gelukkig ver achter mij; ook al is er nog altijd die gezonde dosis spanning. Dat is ook goed. Ik ervaar nu dagelijks hoe “rijk” ik me voel als ook jij  vanuit meer comfort en gemak jezelf en je aanbod kunt verkopen, vertellen en presenteren, hoeveel mensen en klanten je kunt ver-”rijk”-en en aantrekken met jouw kennis, talenten, capaciteiten en kwaliteiten en hoe je daar ook je inkomen goed mee kunt verdienen. Dat kun jij ook! Daarom heet mijn succesvolle jaarprogramma al vele jaren: Spreek je Rijk! En het mooie: je kunt instappen wanneer jij wilt!

  De investering

  Het complete Spreek je Rijk-jaarprogramma word je aangeboden voor € 2400,- (ex BTW). Als jij het in 1 keer bij aanvang betaalt, ontvang je een betaalkorting van € 50,-. Je betaalt dan eenmalig € 2350,- ex. Je kunt het jaarbedrag ook in een aantrekkelijk maandbedrag betalen van €200,- ex p/m.

  Mis deze kans niet en schrijf je direct in!