Teamtraining presenteren & pitchen

Succesvol pitchen en presenteren?

Ik leer het jou en je collega’s.

Teamtraining pitchen

Hoe overtuigend breng jij jezelf, je team en je bedrijf over de bühne?

Hoe profileer jij jezelf? Hoe doen jouw collega’s dit? En hoe profileren jullie je product en diensten? Bijvoorbeeld naar klanten, naar nieuwe klanten en ook intern naar andere collega’s of andere afdelingen? Wat zijn de unieke en onderscheidende kwaliteiten van jezelf en jouw team-collega’s? En wat is de toegevoegde waarde van jullie team? En hoe dragen jullie dat uit? Hoe kun je jezelf, jullie plannen en voorstellen overtuigender voor het voetlicht brengen? De meeste professionals vinden dat knap lastig. En wat naar buiten wordt verteld, loopt vaak erg uiteen en is vaak ook niet altijd even duidelijk en overtuigend. Dat kan ook anders...! 

Wat zijn de veelgemaakte pitch- & presentatiefouten bij teams?

"Wat doen jullie eigenlijk?”. Een veelgestelde vraag. Op een netwerk. Op een feestje. In een klantgesprek. Of aan de telefoon. Veel mensen staan dan toch vaak met hun mond vol tanden. Wat zeg je dan? Het lukt ze niet om in een paar korte en krachtige zinnen, in bijv. 'n minuut, met hun pitch een overtuigende en onuitwisbare indruk op de ander te maken. Zo verspelen ze, zonder dat ze hier bewust van zijn, aan de lopende band veel kostbare kansen en verliezen ze klanten… En jij? En jouw collega’s? 

Hoe kort, krachtig, eeenduidig en overtuigend is de pitch van het team over jullie bedrijf?

Presentatie training voor team

Wollig verhaal

We hebben als team geen heldere eenduidige boodschap

Team presentatie

Geen herkenbare lijn

We weten van elkaar niet eens wat we vertellen

Netwerk vergroten

Onbenutte contacten

We hebben allemaal veel contacten naar buiten

Overtuigend spreken als team

Weinig overtuigingskracht

We zetten onze afdeling niet overtuigend op de kaart

Zelfvertrouwen training voor team

Met de mond vol tanden

We hebben als team geen kort & krachtige pitch paraat

Communicatie training voor team

Slechte communicatie

we benutten elkaars kwaliteiten en talenten onvoldoende

Wat eerdere deelnemers nij Patrick hebben ervaren

“Als iemand weet hoe je moet pitchen en presenteren, dan is het Patrick van Gils. Maar hoe doe je dat als je de Koningin der Nederlanden voor je hebt? Nou, gewoon op z’n Patricks: vóór de groep, met de bekende houten kist en mét humor. Mét inhoud en vol enthousiasme”

Ervaringen patrick van Gils

Charlotte van Ommen van Guijlik – Directeur Cenergy

“Patrick is de pitchkoning van Nederland!”

reviews patrick van Gils

Jelle Bartels – Eigenaar Next Step Factory

“Allereerst nogmaals mijn dank voor je professionele en enthousiaste aanpak van het trainings-traject met ons. We zijn niet alleen beter uitgerust met een goede aanpak van onze kernboodschap en pitch, je hebt zeker ook bijgedragen aan extra teambuilding en open communicatie in het team”

recensies patrick van gils

Ben Gräve: Voorzitter SLF

Kort, krachtig en overtuigend pitchen. Altijd en overal. 

Jij en al je collega's kunnen het!

In de teamtraining Succesvol pitchen & presenteren leren jij en je collega’s:

 • hoe je met een helder, inspirerend en authentiek verhaal over jezelf, je bedrijf, je team, je afdeling of je plan een onweerstaanbare pitch & presentatie geeft die klanten, nieuwe klanten en overtuigt en aantrekt
 • hoe je kernachtig, vanuit jouw authenticiteit en persoonlijke kracht, een overtuigende bedrijfspitch, bedrijfspresentatie en podium-performance geeft
 • hoe je met concrete nieuwe pitch- & presentatievaardigheden in staat bent om jouw verhaal, in verschillende lengtes, van ultrakort tot lang, altijd en overal, pakkend en met meer resultaat en impact te vertellen.
 • hoe je, op je eigen wijze, het visitekaartje bent van je bedrijf en een onuitwisbare indruk op een ander maakt

Mijn 10.000 uur pitch- & presentatie know-how, deel ik graag met jou en jouw team-collega's!

Ik help teams, afdelingen en groepen medewerkers in het bedrijfsleven die zowel zichzelf als het team, het bedrijf of hun product of dienst beter naar de buitenwereld of intern over de bühne willen brengen. Ik zie dat veel van het goede dat als team wordt gerealiseerd, niet altijd door anderen wordt gezien. Het mag gewoon beter voor het voetlicht worden gebracht! Hieronder een greep uit de bedrijven en organisaties (profit & non=profit) waar ik honderden professionals persoonlijk heb mogen trainen en coachen in hun persoonlijke presentatie, bedrijfspitch en podiumperformance-skills.

Voorbeelden van opdrachtgevers

Wat vertel jij in 2 zinnen over de meerwaarde van jouw team of bedrijf?

Ik ben voor succesvolle bedrijven als McDonald’s, Studio 100 en Makro vele jaren gezicht en stem geweest. Woordvoerder. In die rol moet je het altijd kort en krachtig voor een breed publiek overtuigend kunnen vertellen en uitleggen. Soms in 6 seconden. Soms in 60 seconden. En soms in een vraaggesprek van een uur. Ik heb alle overtuigingstechnieken geleerd hoe je dat in iedere situatie authentiek, pakkend en boeiend kunt doen.. Ik zie dat veel teams hun toegevoegde waarde en die van het bedrijf mondjesmaat en moeizaam over te bühne kunnen brengen. Na deze teamtraining is dat voorgoed verleden tijd. Een groepstraining die niet alleen ieder teamlid persoonlijk sterker maakt maar waar ook het team sterker en swingender van wordt. Alle neuzen en alle monden staan na deze teamtraining weer 1 kant uit. Voor meer werkplezier, meer teamkracht, meer klantimpact en betere bedrijfsresultaten.

Wat zijn de resultaten die wij gaan behalen met deze teamtraining Succesvol pitchen en presenteren?

Jij en je collega’s zetten met deze Pitch- & Presentatietraining allen de stap naar een aantrekkelijke pitch-, presentatie en podiumperformance. Daarna kunnen en durven jij en de teamcollega’s, altijd en overal, met een helder en overtuigend verhaal, op hun eigen authentieke wijze verteld het podium te pakken. Zowel naar hun individuele gesprekspartners als voor groepen. 

Je leert kort, krachtig en vol zelfvertrouwen overtuigend over de bühne te brengen wie jij bent en waar jij, de afdeling en je bedrijf voor staat. Waardoor je ook als team zichtbaarder wordt, betere resultaten boekt en sneller de gezamenlijke doelen bereikt. Als je als professionals juist die vaardigheden nòg beter beheerst, ben je zelf en ook samen succesvoller en impactvoller. Je realiseert, vanuit meer zelfvertrouwen, meer interesse bij anderen, zowel binnen als buiten de organisatie, en je komt sneller in verbinding met meer nieuwe en waardevolle contacten. 

Overtuigend presenteren

We hebben als team een overtuigende pitch paraat

Op een authentieke wijze waarbij jij helemaal jezelf bent

Hoe krijg ik meer zelf vertrouwen

We staan in onze kracht op het podium 

Waarbij de toehoorders aan onze lippen ‘hangen’. 

Presentatie technieken

We zetten op de juiste wijze Powerpoint en tools in 

De toehoorder luistert, is geboeid en raakt overtuigd

Pitch technieken

We kunnen onze afdeling kort & krachtig uitdragen

Zodat de ander de boodschap onthoudt en blijft hangen

Presentatietraining voor mijn team

We kunnen ´in 2 zinnen´ zeggen wat we doen

Nooit meer een wollig en langdradig verhaal

Pitch trainingen

We overtuigen de ander met onze nieuwe pitch

Met authentieke storytelling ‘koopt’ de ander je verhaal

zelfvertrouwen vergroten in het team

We benutten onze kwaliteiten en talenten

Presenteer en pitch authentiek en zelfverzekerd

Medewerkers motiveren

Onze stem wordt gehoord; de ander luistert echt

We staan als team sterker in onze schoenen

team training zelfvertrouwen

We vergroten de impact ook met lichaamstaal

Met de juiste lichaamstaal zet je je boodschap echt kracht bij

Dit zeggen anderen over mijn TeamTraining Succesvol pitchen & presenteren
Teamontwikkeling en trainingen

KLAAR VOOR DE START?

Tijdens de teamtraining Succesvol pitchen & presenteren leer, oefen en ervaar je  hoe je jezelf en je bedrijf met meer overtuigingskracht kunt overbrengen. Altijd en overal. In korte en langere contactmomenten. Naar klanten, nieuwe klanten, collega´s of relaties. Wat maakt deze teamtraining uniek?


  • Training toegespitst op jouw team, jouw bedrijf, jouw product, jouw klant

  • Lengte en tijdstip in overleg te bepalen (bijv. een halve dag, dag of meerdaags-programma)
  • Iedere collega maakt in een korte tijd een persoonlijke groeistap waar een ieder gegarandeerd 'een leven lang' profijt van heeft
  • Meer dan 1500 teamcollega´s gingen je voor
  • Je team wordt sterker, swingender & succesvoller. Teambuilding!
  Ik bied jou een vrijblijvend, gratis en superwaardevol kennismakingsgesprek aan. Dan bellen we op een moment dat jou schikt. Jij vertelt wat jij voor ogen hebt en het liefst zou willen bereiken met je team. Ik geef je een aantal tips en ideeën en vertel je hoe ik je daarbij eventueel zou kunnen helpen. Na dit gesprek ontvang je uiteraard een voorstel.

  arrow_drop_up arrow_drop_down