'De missie en visie leven nauwelijks in ons bedrijf'.

'De missie en visie leven nauwelijks in ons bedrijf'. Ooit zijn missie en visie opgeschreven en in de kast beland. Terwijl juist de medewerkers het bedrijf 1-duidig 'in het licht' moeten kunnen zetten. Vaak zijn missies/visies lange volzinnen, vol consensus, die in de dagelijkse praktijk nauwelijks echt worden benut gebruikt. Geen medewerker die er wat mee kan, wil en doet. Daardoor mis je als bedrijf heel veel kansen en klanten...

Want wat vertelt een medewerker als iemand vraagt waar de organisatie voor staat? Als niemand het echt goed weet en het steeds net anders vertelt, ontstaat er nogal wat ruis naar de buitenwereld. Het kan ook anders. Het opfrissen of het opnieuw opstellen van de missie en visie geeft energie en synergie binnen management en medewerkers van je bedrijf. In de dagelijkse werkzaamheden is een vlijmscherpe missie en visie een concreet middel dat richting geeft aan werkzaamheden, aan synergie en energie binnen het bedrijf en aan betere communicatie naar klanten en nieuwe klanten.

Het resultaat:

  • verhoogt betrokkenheid bij management en medewerkers
  • verbetert interne samenwerking
  • betere klantfocus in dagelijkse werkzaamheden bij alle medewerkers
  • duidelijker & aantrekkelijker eenduidige communicatie naar buiten
  • verbeterde resultaten

Na afloop van de sessie ligt er een vlijmscherpe missie en visie. En meer! De sessies waarin we messcherp maken waar jouw bedrijf voor staat (missie) en waar jouw bedrijf voor gaat (visie) zorgt voor een hogere betrokkenheid bij management en medewerkers, meer focus in de dagelijkse werkzaamheden, betere klantcommunicatie en betere bedrijfsresultaten. Boek de motiverende Teamtraining ‘Vlijmscherpe missie / visie voor jouw bedrijf’.

"Wil je ook meer vaart vanuit je vernieuwde of nieuwe visie? Ontdek het verborgen potentieel in jouw team en bedrijf!"

Neem contact op voor meer info

Wat is je vraag over de Teamtraining Vlijmscherpe missie/visie voor jouw bedrijf?:

Je hoort snel van ons!

Opdrachtgever:

Hudig & Veder

Hudig & Veder is een Rotterdams scheepvaartbedrijf, opgericht in 1795. Deze wereldspeler biedt haar klanten mondiale transportoplossingen over water en over land. Door groei van de organisatie vonden veel medewerkers en managers het lastig om aan klanten en relaties nog uit te kunnen leggen waar de organisatie voor staat en voor gaat. Er was intern behoefte om, samen met management en medewerkers, tot een vernieuwde missie en visie te komen, die mensen echt kennen en kunnen gebruiken in hun dagelijks werk om zo klanten beter te kunnen helpen en nieuwe klanten te kunnen vinden.

Klantervaringen

Brenda Harpers:

Patrick van Gils geeft de training op een leuke, interactieve én enthousiaste manier. Deelnemers gingen met veel energie en nuttige tips naar huis”


Opdrachtgever:

O-CENTRI

Het managementteam van O-Centri had de behoefte om te komen tot een scherpe missie/visie en rolverdeling die binnen het gehele team wordt gedragen. Patrick van Gils heeft als gespreksleider en moderator het proces begeleid. In enkele compacte teamsessies is door open en inspirerende gesprekken en waardevolle interactie het gewenste eindresultaat gerealiseerd.

Menno Niekel:

Patrick is in staat met zijn enthousiasme en gedrevenheid in korte tijd de aanwezigen in beweging te krijgen. Vanuit theorie en ervaring snel de overstap naar DOEN!”


Voor wie?

De Teamtraining 'Vlijmscherpe missie/visie voor jouw bedrijf!" vindt plaats bij bedrijven en organisaties die:

* geen missie/visie hebben of de bestaande willen 'oppoetsen'

* de kracht en kennis van hun management en medewerkers willen benutten

* de 'neuzen' en 'monden' intern meer dezelfde kant op willen hebben

* resultaten willen verbeteren door teamsynergie, -energie en -potentieel te ontsluiten


Deze Teamtraining is volledig afgestemd op jouw situatie en bedrijf.

De Teamtraining 'Vlijmscherpe missie/visie voor jouw bedrijf!' is volledig toegesneden op jouw situatie, jouw team en jouw organisatie. Ben jij benieuwd hoe deze sessie jou helpt om vlijmscherp te maken waar je organisatie voor staat en voor gaat?

Neem direct contact op