Iedereen verdient een podium en een pitch!

Ik vind dat ieder mens een podium en een pitch verdient. Jij bent het waard om jezelf aan de wereld te mogen laten zien en horen. En dat is de essentie van pitchen en presenteren: dat je jezelf durft en mag laten zien en horen.

Over Patrick van Gils

Op de basisschool had ik een bloedhekel aan het geven van spreekbeurten en het voordragen van opstellen. Als iedereen naar mij keek, voelde ik me hoogst ongemakkelijk. Dat is gelukkig verleden tijd. Ik ben in mijn carrière doorgegroeid naar de top van het bedrijfsleven.Succesvolle A-merken waar ik vele jaren werkte zijn onder meer McDonald's Nederland, ondernemersgroothandel Makro en mediabedrijf Studio100. Ik was er woordvoerder, hoofd marketing & communicatie en presentator/moderator. In al die rollen pitchte en presenteerde ik deze bedrijven. Intern. En extern. Altijd gericht op verschillende mensen en doelgroepen, altijd met andere doelen, andere boodschappen, op andere plekken en andere ruimten. Daar heb ik veel meters in gemaakt en weet ik dus heel veel van. Ik houd me nu al dertig jaar dagelijks professioneel bezig met overtuigend pitchen, presenteren en communiceren. Het is gewoon mijn passie!

In mijn carrière heb ik gepitcht en gepresenteerd voor...

Over TOPpresentaties

In 2014 ben ik mijn passie en hart gaan volgen en heb ik mijn eigen pitch-, presentatie- & communicatiebureau opgericht: TOPpresentaties. Als spreker, pitchtrainer en presentatiecoach laat ik ondernemers, managers, directeuren en hun medewerkers ervaren hoe zij zichzelf, hun bedrijf, hun producten en diensten en hun kennis authentieker en effectiever aan anderen kunnen pitchen en presenteren. Zelfs Koningin Máxima heeft mijn interactieve training een uur lang bijgewoond, samen met honderd professionals.


Ontdek  hoe jij vanuit jouw kwaliteiten, talenten en capaciteiten jouw meerwaarde aantrekkelijker kunt profileren. En ervaar hoe je jouw verhaal overtuigender voor het voetlicht kunt brengen naar klanten, toekomstige klanten, relaties, collega’s, media en publiek. Kortom: naar de wereld om je heen.  Ik sta in de startblokken om jou alle geheimen, pitchtips, presentatietricks en profileringstechnieken om inspirerend en overtuigend te spreken en communiceren te leren zodat jij altijd en overal een TOPpresentatie kunt geven. Eentje die nooit meer wordt vergeten!

 Kies een TOP-spreker, TOP-trainer of TOP-coach!

Ik coach jou 

Ik coach jou om van jouw  eerstvolgende presentatie een TOPpresentatie te maken. En van je wollige verhaal een overtuigende pitch. Profiteer van de diverse Persoonlijke Trainingen & Coaching.

Ik train jou en jouw team

Ik train jouw team om kort, krachtig en eenduidig het bedrijf te presenteren en te pitchen. Leer overtuigend spreken. Profiteer ervan tijdens de verschillende Incompany trainingen.


Ik zoek een spreker

Ik spreek op jouw event

Ik spreek, modereer en presenteer events.  Kies  voor een spreker bomvol inspiratie, interactie en inhoud. Kies voor een van de Public speaking oplossingen bijvoorbeeld een keynote, lezing, presentatie.

Power en meer zelfvertrouwen!

Patrick toverde tijdens zijn masterclass bij onze klanten en relaties een gevoel van power en zelfvertrouwen tevoorschijn. Sta voor wat je doet en laat zien wat je kan. Een keynote vol energie, positiviteit en concrete handvatten.”
Recensies Patrick van gils

Heleen Dittrich - Nationale Politie, v/h Rabobank

Passie en beleving!
Ik was bij Patrick's pitchtraining waar Koningin Máxima een uur lang  bij aanwezig was. Ik zat op de eerste rij, dus kan uit ervaring zeggen dat Patrick het geweldig heeft gedaan! Wat een passie en beleving! En zoveel interactie! Deze training/masterclass is een aanrader voor iedereen die meer bewustzijn wil hebben hoe je praat, pitcht en presenteert over je bedrijf of werkgever en hele praktische tips kan gebruiken. Of een leuke workshop om te laten geven voor je klanten! Patrick is een topper!”
Ervaringen Patrick van gils

Elwin Groenevelt- CEO Qredits

Energiek en vakkundig spreker!

.“Patrick van Gils is een energiek en vakkundig presentator en spreker”

Review Patrick van Gils

Erica Terpstra - BN'er 

Benieuwd naar wat ik voor jou, je team,  je bedrijf of organisatie of voor jouw event kan betekenen?